Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen loppukevään 4-6 kerran kursseille alkaa keskiviikkona 13.4.2016 klo 10:00. Aikataulun löydät täältä. Pilates-kursseille voi jo ilmoittautua.

Pääset tutustumaan kevätkauden viikkotuntien ja Baby-kurssien aikatauluun täällä ja raskaana olevien ja synnyttäneiden kursseihin täällä.

Jos olet uusi asiakas, tulee sinun ensin rekisteröityä asiakkaaksemme. Jos sinulla on jo tunnukset palveluumme, voit kirjautua sisään omilla tunnuksillasi (etu- ja sukunimi). Palvelusta näet, missä ryhmissä on tilaa. Ryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Voit laittaa sähköpostia, jos ilmoittautumisen tai rekisteröinnin kanssa on ongelmia. Gmail ei aina vastaanota ilmoittautumisohjelmasta lähetettyjä vahvistus ja maksutietoviestejä. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et saa sähköpostiisi ko. viestejä automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Löydät omat ilmoittautumisesi ja laskusi myös ilmoittautumispalvelusta, kohdasta "omat tiedot".

Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Kertamaksutunnit
Sähköisen ilmoittatumispalvelun kautta voi ilmoittautua myös kertamaksutunneille. Mikäli haluat jatkaa ryhmässä ensimmäisen käynnin jälkeen, voit ilmoittautua mukaan koko loppukaudeksi / kurssin ajaksi ja tällöin kertamaksun hinta vähennetään loppumaksusta. Kertamaksulla voi osallistua niin kauan, kuin ryhmissä on tilaa. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta "kertamaksutunnit". Ilmoittautuminen tunnille on sitova, sillä paikkoja on vain muutamia.

Ilmoittautuminen ja rekisteröityminen onnistuvat alla olevien painikkeiden kautta.