Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on nyt käynnissä kevään 2016 asiakkaille ja otamme vastaan ilmoittautumia uusilta asiakkailta to 30.6. klo 10:00 alkaen.

Kevään asiakkaat:
voitte ilmoittautua omaan ryhmäänne alla olevalla lomakkeella tai laittaa sähköpostia, mikäli haluatte vaihtaa johonkin toiseen ryhmään. Ilmoitamme ennen to 30.6 mahdutteko toivomaanne ryhmään. 

Jos olet uusi asiakas, tulee sinun ensin rekisteröityä asiakkaaksemme. Jos sinulla on jo tunnukset palveluumme, voit kirjautua sisään omilla tunnuksillasi (etu- ja sukunimi). Palvelusta näet, missä ryhmissä on tilaa. Ryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Päivitämme parhaillaan syksyn aikataulua. Lisäämme aikatauluun ryhmiä sitä mukaa kuin saamme vahvistuksia salivarauksista. Voit tarkastella aikatauluja täällä: 
www.kirppanat.fi/aikataulut. 

BabyPilates- ja MamaPilates-kurssit alkavat elokuussa, muut ryhmät 5.9.2016.

Voit laittaa sähköpostia, jos ilmoittautumisen tai rekisteröinnin kanssa on ongelmia. Gmail ei aina vastaanota ilmoittautumisohjelmasta lähetettyjä vahvistus ja maksutietoviestejä. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et saa sähköpostiisi ko. viestejä automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Löydät omat ilmoittautumisesi ja laskusi myös ilmoittautumispalvelusta, kohdasta "omat tiedot".

Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Ilmoittautuminen ja rekisteröityminen onnistuvat alla olevien painikkeiden kautta.

 

Ennakkoilmoittautuminen kevään 2016 ryhmäläisille ma 27.6.2016 asti

Kevään ryhmien osallistujat voivat ilmoittautua syksyksi vanhaan ryhmäänsä alla olevalla lomakkeella. Syksyn aikataulun löydät täältä. Laitamme kaikille ilmoittatuneille vahvistuksen viimeistään ke 29.6.2016. Syksyn hinnasto löytyy täältä ja kauden aloitus- ja lopetuspäivät löytyvät aikataulusta. Peruutusehdot löydät täältä.

Mikäli haluatte vaihtaa syksyllä johonkin toiseen ryhmään, voitte lähettää siirtotoiveen tiistaina 28.6.2016 klo 10:00 sähköpostilla info(at)kirppanat.fi. Käsittelemme siirtotoiveet saapumisjärjestyksessä ja ilmoitamme mahdutteko mukaan toivomaanne ryhmään, ennen varsinaisten ilmoittautumisten alkamista. Ilmoittautuminen uusille osallistujille alkaa to 30.6. klo 10.00 sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta.