Maksutavat

 

Maksutapoina Kirppanoiden ryhmissä ovat:

  • tilisiirto
  • Smartumin Liikuntasetelit- ja kulttuurisetelit ja Smartum Saldo
  • Edenredin Virikesetelit ja Ticket Duo-kortti (uutena mobiisovellus)
  • RJ-kuntoilusetelit Oy:n Tyky-setelit ja Tyky-online
  • ePassi

Maksaminen tilisiirrolla

Lasku maksetaan eräpäivän mukaan tilisiirrolla. Saat laskun automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja laskun tiedot ovat nähtävillä myös ilmoittautumispalvelussa omissa tiedoissasi. Sinun ei tarvitse toimittaa maksusta kuittia ohjaajalle. Voit valita laskun joko yhdessä tai kahdessa erässä. Mikäli haluat laskulle lisää maksuaikaa, laitathan sähköpostia. Valitessasi laskun useammassa erässä, huolehdithan itse, että muistat maksaa seuraavan laskun eräpäivään mennessä. Molemmat laskut lähetetään heti ilmoittautumisen yhteydessä. Voit tarvittaessa tarkastella omia laskujasi myös kirjautumalla Jäsentieto-palveluun omilla tunnuksillasi. Löydät laskun tiedot kohdasta "omat tiedot".

Maksaminen liikuntaseteleillä

Mikäli maksat laskun osittain tai kokonaan liikunta, kulttuuri- tai virikeseteleillä, voit viedä ne ohjaajalle ensimmäiselle tunnille, eli tälläin laskun eräpäivästä ei tarvitse välittää. 

Liitä seteleiden mukaan tilityslomake, jonka saat tulostettua alla olevan linkin kautta: Seteleiden_tilityslomake_Kirppanat.pdf
Täyttämällä lomakkeen huolellisesti, varmistat, että maksusuorituksesi osataan kohdistaa oikealle henkilölle ja laskulle. Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, voit kirjoittaa lomakkeessa kysytyt tiedot myös paperille.

Ole hyvä ja täytä tämän myös sivun alareunassa oleva lomake ennen eräpäivää ja lähetä lomake meille painamalla alhaalla olevaa lähetä-painiketta.

Mikäli maksat osittain seteleillä ja osittain laskulla, voit maksaa erotuksen saamasi laskun viitteellä. Seteleiden arvo kirjataan myöhemmin pois laskusta.

Huomioithan, että työnantaja antaa setelin työntekijälle tämän henkilökohtaiseen virkistäytymiseen, joten sillä ei voi maksaa tunteja, joissa lapset käyvät ilman vanhempia.

Mikäli lähetät setelit meille kirjeenä, huomioithan, että emme ota vastuuta postin mahdollisesti kadottamista lähetyksistä. Lähetäthän siis setelit kirjattuna kirjeenä, jos haluat saada varmistuksen postin perille menemisestä. Laitamme kuittauksen, kun olemme saaneet setelit ja kirjanneet maksun järjestelmäämme.

Maksaminen sähköisellä saldolla

Mikäli maksat laskun osittain tai kokonaan Smartum-saldolla, Edenredin liikuntaedulla, Eazybreakin saldolla tai ePassilla, ole hyvä ja täytä tämän sivun alareunassa oleva lomake. Lähetä lomake meille sähköisesti painamalla alhaalla olevaa lähetä-painiketta.

Smartum-saldo

Smartumin saldolla voit maksaa saamasi laskun osittain tai kokonaan. Maksua varten sinun tulee ladata  SmartumPay-sovellus.

1. Kun olet ladannut sovelluksen, kirjaudu sisään ja etsi Kirppanat käyttöpaikkahausta. 

2. Syötä maksettava summa. Vahvista maksu pyyhkäisemällä.

3. Sinun ei tarvitse tulostaa maksusta tositetta, vaan riittää että ilmoitat maksusta sähköisesti sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Kuittaamme summan maksetuksi, kun saamme ilmoituksen maksusta Smartumilta. 

Mobiilimaksu Edenredillä


1. Lataa ensin maksuton MyEdenred-sovellus sovelluskaupastasi hakusanalla ”MyEdenred”. 
Valitsethan Suomen MyEdenred-mobiilisovelluksen.
2. Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia tai luo uudet – samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen ja MyEdenred-verkkopalveluun.
3. Siirry maksamaan sovelluksella. Mobiilimaksupainike löytyy MyEdenredin saldo- ja tapahtumatiedot -sivulta.
4. Valitse etu jota haluat käyttää.
5. Etsi liikuntapaikka (Kirppanat) hakutoimintoa käyttäen.
6. Syötä summa.
7. Vahvista maksu ja merkitse kuitti käytetyksi.

Sinun ei tarvitse tulostaa maksusta tositetta, vaan riittää että ilmoitat maksusta sähköisesti sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Tarkistamme maksut järjestelmästä noin kerran viikossa. Kirjaamme maksusuorituksen laskullesi ja saat maksusta kuitin sähköpostiisi. 

Voit vaihtoehtoisesti maksaa myös Edenredin maksuportaalin kautta. Pääset sivulle alla olevan painikkeen kautta.

MAKSA EDENREDILLÄ

ePassi

Maksu mobiilisovelluksella:

Lataa sovellus kaupastasi. Luo tunnukset (tai jos sinulla on verkkotunnukset, samat käyvät myös sovellukseen) ja toimi seuraavasti: 

1. Mene käyttöpaikkaan ja etsi se ”Valitse toimipiste” -listauksesta.
2. Kirjoita maksettava summa tai valitse käyttöpaikan mahdollisesti ennakkoon antama palvelun hinta ja paina vihreää hinta -painiketta.
3. Tarkista maksu, hyväksy. Maksu on nyt kirjautunut ePassille. Kuittia ei tarvitse näyttää ohjaajalle.

Linkissä video ePassin käytöstä: https://www.epassi.fi/fi/tyontekijalle

ePassi-tunnukset ovat:   

Epassi-tunnus 1:    20352 (148,00 €) Kausimaksu (päivä)
Epassi-tunnus 2:    20353 (159,00 €) Kausimaksu (ilta)
Epassi-tunnus 4:    21444 (105,00 €) BabyPilates / BabyBarre (6 krt)
Epassi-tunnus 5:    21445 (118,00 €) MamaPilates / MamaJooga (6 krt)
Epassi-tunnus 6:    21446 (98,00 €) MamaPilates / MamaJooga (5 krt)
Epassi-tunnus 7:    21447 (222,00 €) Kausimaksu kahdesta (päivä)
Epassi-tunnus 8:    29586 (238,00 €) Kausimaksu kahdesta (ilta)
Epassi-tunnus 9:    29587 (10,00 €) osamaksu
Epassi-tunnus 10:    29588 (20,00 €) osamaksu
Epassi-tunnus 11:    29589 (30,00 €) osamaksu
Epassi-tunnus 12:    29590 (40,00 €) osamaksu

Jos haluat suorittaa ePassilla muun suuruisen maksun tai sinulla on ongelmia maksun kanssa, laita viestiä alla olevalla lomakkeella, niin voimme tehdä veloituksen toimistolta käsin. 


Lomake ePassin osamaksuveloitusta varten

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Lomake seteleillä / saldolla maksamisesta ilmoittamiseen

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan