Poissaolojen korvaaminen

Huomioithan, että käytössämme on kaksi eri varauskäytäntöä; toinen raskaana olevien ja synnyttäneiden kurssilaisille (Pilates- ja Jooga-pienryhmät, joihin osallistutaan ilman lapsia) ja toinen viikkotunneille ja Baby-kursseille osallistuville. Poissaolot tulee korvata saman jumppakauden aikana.

 

1. Raskaana olevien ja synnyttäneiden kursseille (ilman lapsia) osallistuville (MamaPilates, Mammajooga jne.)

Poissaolojen korvaamisen edellytyksenä on, että olet ilmoittanut omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella viimeistään poissaoloa edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä ja että korvaavalla tunnilla on tilaa. Keskustan sali on pieni, joten sinne ei mahdu korvaajia, mikäli ryhmän osallistujista joku ei ole perunut osallistumistaan etukäteen. Mikäli varauspalvelussa ei ole vapaana sopivaa korvaustuntia, voit ilmoittautua jonoon korvaaville tunneille. Laitamme tekstiviestiä, jos ko. tunnille tulee peruutuspaikka ja mahdut mukaan. Usein peruutuksia tulee edellisenä iltana.

>> Ilmoita omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella 
>> Siirry varaamaan korvaava tunti (odottavien ja synnyttäneiden kurssit ilman lasta)

HUOM! Korvaustunnit lisätään ilmoittautumispalveluun kauden ensimmäisen viikon aikana. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta:
Odottavien ja synnyttäneiden korvaustunnit (ilman lapsia)


2. Viikkotunneille sekä Baby-kursseille osallistuville

Huom! Tunnit lisätään varauspalveluun kauden ensimmäinen viikon jälkeen, eli ensimmäisen viikon tunneille ei vielä oteta korvaajia.

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. Jokaiseen ryhmään otetaan korvaajia ryhmästä riippuen 1-2 / kerta. Korvaustunnille tulee aina ilmoittautua etukäteen. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta:

- Viikkotuntien ja Baby-kurssien korvaustunnit

Korvaamassa voi käydä viikkotuntien osalta max. 3 krt / kausi. Huomiothan, että korvaussysteemi on tarkoitettu satunnaisten poissaolojen, kuten sairastapausten korvaamiseen.  Mikäli kyseessä on pidempiaikainen sairasloma, otathan yhteyttä. 


>> Siirry varaamaan korvaava tunti (Viikkotunnit ja Baby-kurssit)