Poissaolojen korvaaminen

HUOM! Korvaavalle tunnille voi osallistua vain, jos olet varannut paikan ko. kerralta ja saanut ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi. Jos sopivaa tuntia ei ole vapaana, kannattaa ilmoittautua jonoon. Laitamme viestiä, jos paikka vapautuu. :)

Kevätkauden tunnit tulevat varattaviksi kolmessa erässä. Tunnit tulevat varattaviksi 6-kerran kurssien ensimmäisen viikon jälkeen, eli kurssin ensimmäisille tunneille ei vielä oteta korvaajia. 

 

1. Ilmoitathan omasta poissaolostasi aina etukäteen (jos vain mahdollista) alla olevalla lomakkeella.

Esim. keskustan sali on pieni, joten sinne ei mahdu korvaajia, mikäli ryhmän osallistujista joku ei ole perunut osallistumistaan etukäteen. Ilmoitathan poissaolosta mielellään viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä, jotta ehdimme ilmoittaa vapautuneesta paikasta sitä mahdollisesti jonottavalle. 

>> Ilmoita omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella 

 

2. Voit varata itsellesi korvaavan tunnin varauspalvelusta

Löydät korvaustuntien listan ilmoittautumispalvelusta, kun valitset varauksen tyypiksi "korvaustunnit syksy 2023". Mikäli varauspalvelussa ei ole vapaana sopivaa korvaustuntia, voit ilmoittautua jonoon korvaaville tunneille. Laitamme tekstiviestiä, jos ko. tunnille tulee peruutuspaikka ja mahdut mukaan. Usein peruutuksia tulee edellisenä iltana. Korvaamassa voi käydä 6-kerran kurssien osalta max. 2 krt / kurssi ja koko kauden kestävien kurssien osalta 3 krt / kausi. Huomiothan, että korvaussysteemi on tarkoitettu satunnaisten poissaolojen, kuten sairastapausten korvaamiseen. Mikäli kyseessä on pidempiaikainen sairasloma, otathan yhteyttä. 

>> Siirry varaamaan korvaava tunti


Videotallenne

Mikäli et löydä korvaustunneista sopivaa tuntia tai jos muuten haluat korvata poissaolon tekemällä treenin kotona, voit pyytää linkin ja salasanana videotallenteeseen sähköpostilla info@kirppanat.fi