Poissaolojen korvaaminen

Huom! Syyskaudella 2021 ei toistaiseksi voi käydä korvaamassa poissaoloja muissa saliryhmissä. Halutessanne saatte pyytämällä info@kirppanat.fi käyttöönne lapsellenne / itsellenne sopivan harjoitusvideon korvaukseksi poissaolosta. Mahdollisuuksien mukaan otamme korvaustunnit käyttöön kauden aikana.
 

 

 

Huomioithan, että käytössämme on kaksi eri varauskäytäntöä; toinen raskaana olevien ja synnyttäneiden kurssilaisille (Pilates- ja Jooga-pienryhmät, joihin osallistutaan ilman lapsia) ja toinen viikkotunneille ja Baby-kursseille osallistuville. Poissaolot tulee korvata saman jumppakauden aikana.

 

1. Raskaana olevien ja synnyttäneiden kursseille (ilman lapsia) osallistuville (MamaPilates, Mammajooga jne.)

Ilmoitathan omasta poissaolostasi aina etukäteen, jos mahdollista. Keskustan sali on pieni, joten sinne ei mahdu korvaajia, mikäli ryhmän osallistujista joku ei ole perunut osallistumistaan etukäteen. Mikäli varauspalvelussa ei ole vapaana sopivaa korvaustuntia, voit ilmoittautua jonoon korvaaville tunneille. Laitamme tekstiviestiä, jos ko. tunnille tulee peruutuspaikka ja mahdut mukaan. Usein peruutuksia tulee edellisenä iltana.

>> Ilmoita omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella 
>> Siirry varaamaan korvaava tunti (odottavien ja synnyttäneiden kurssit ilman lasta)

HUOM! Korvaustunnit lisätään ilmoittautumispalveluun kurssin ensimmäisen viikon aikana. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta:
Korvaustunnit: MamaPilates odottaville / Pilates synnyttäneille

Korvaamassa voi käydä 6-kerran kurssien osalta max. 2 krt / kurssi. Huomiothan, että korvaussysteemi on tarkoitettu satunnaisten poissaolojen, kuten sairastapausten korvaamiseen.  Mikäli kyseessä on pidempiaikainen sairasloma, otathan yhteyttä. 


2. Viikkotunneille sekä Baby-kursseille osallistuville

Huom! Loppukauden tunnit lisätään varauspalveluun syysloman jälkeen.

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. Jokaiseen ryhmään otetaan korvaajia ryhmästä riippuen 1-2 / kerta. Korvaustunnille tulee aina ilmoittautua etukäteen. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi pudotusvalikosta:

Korvaustunnit: Viikkotunnit ja aikuinen & lapsi -kurssit

Korvaamassa voi käydä viikkotuntien osalta max. 3 krt / kausi. Huomiothan, että korvaussysteemi on tarkoitettu satunnaisten poissaolojen, kuten sairastapausten korvaamiseen.  Mikäli kyseessä on pidempiaikainen sairasloma, otathan yhteyttä. 


>> Siirry varaamaan korvaava tunti (viikkotunnit ja aikuinen & lapsi -kurssit)