Poissaolojen korvaaminen

Kevätkaudella varaamme korvaajia varten yhden paikan / ryhmä. Tämän lisäksi vapautamme tunneille lisää paikkoja korvaajille, mikäli joku muu on poissa ja ilmoittaa poissaolostaan etukäteen. Korvaavat tunnit tulevat varattaviksi 14.2. alkaen. Poissaolot tulee korvata saman kauden aikana.

 

1. Ilmoitathan omasta poissaolostasi aina etukäteen alla olevalla lomakkeella.

Esim. keskustan sali on pieni, joten sinne ei mahdu korvaajia, mikäli ryhmän osallistujista joku ei ole perunut osallistumistaan etukäteen. Ilmoitathan poissaolosta mielellään edellisenä iltana klo 18 mennessä, jotta ehdimme ilmoittaa vapautuneesta paikasta sitä mahdollisesti jonottavalle. 

>> Ilmoita omasta poissaolostasi sähköisellä lomakkeella 

 

2. Voit varata itsellesi korvaavan tunnin varauspalvelusta

Löydät korvaustuntien listan ilmoittautumispalvelusta, kun valitset varauksen tyypiksi "korvaustunnit kevät 2022". Mikäli varauspalvelussa ei ole vapaana sopivaa korvaustuntia, voit ilmoittautua jonoon korvaaville tunneille. Laitamme tekstiviestiä, jos ko. tunnille tulee peruutuspaikka ja mahdut mukaan. Usein peruutuksia tulee edellisenä iltana. Korvaamassa voi käydä 6-kerran kurssien osalta max. 2 krt / kurssi ja koko kauden kestävien kurssien osalta 3 krt / kausi. Huomiothan, että korvaussysteemi on tarkoitettu satunnaisten poissaolojen, kuten sairastapausten korvaamiseen.  Mikäli kyseessä on pidempiaikainen sairasloma, otathan yhteyttä. 

>> Siirry varaamaan korvaava tunti


Videotallenne

Mikäli et löydä korvaustunneista sopivaa tuntia tai jos muuten haluat korvata poissaolon tekemällä treenin kotona, voit pyytää linkin ja salasanana videotallenteeseen sähköpostilla info@kirppanat.fi