Tervetuloa mukaan kevätkauden tunneille!

Julkaistu 6.2.2022
Kevätkauden tunnit alkavat ma 7.2. alkavalla viikolla. Muutamissa ryhmistä on vielä tilaa. Myös täynnä oleviin ryhmiin voi ilmoittautua jonoon, sillä tilanne ryhmissä elää usein hieman kauden alkuviikoilla.

 

Tilaa on vielä seuraavissa ryhmissä:

MamaPilates raskaana oleville

Keskustassa keskiviikkoisin klo 17:40 - 18:40
9.2. - 23.3.2022 (6 krt, ei 23.2., 118 €)

BABYPILATES 7 kk+

Kalliossa tiistaisin 10:30 - 11:15
8.2. - 22.3.2022 (6 krt, ei 22.2., 98 €)

BABYPILATES 0-7 kk

Kalliossa (Kolmas linja 21)
tiistaisin 11:30 - 12:15
8.2. - 22.3.2022 (6 krt, ei 22.2., 98 €)

Kampissa (Annankatu 29 B)
tiistaisin 13:30-14:15 ja 14:30-15:15
8.2. - 22.3.2022 (6 krt, ei 22.2., 98 €)

BABYBARRE 0-7 kk

Kampissa (Annankatu 29 B)
torstaisin klo 11:30 - 12:15
10.2. - 17.3.2022 (6 krt, 98 €)

 

Maksutapoina lasku & liikuntasetelit - ja saldot. Myös maaliskuussa alkavilla II-jakson kursseilla on tilaa ja niihin voi osallistua, vaikkei olisi käynyt alkukauden tunneilla.


Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

Lämpimästi tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!

Vauvajumppa BabyPilates ja BabyBarre kurssit Helsinki / Helsingissä

MamaPilates - välineinä erilaiset pallot ja pilatesrengas

Raskauden aikainen pilatesharjoittelu auttaa kehoa sopeutumaan raskauden ajan muutoksiin, valmistaa kehoa synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Voit osallistua kurssille, missä tahansa raskauden vaiheessa. Pilates-harjoittelu vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä lantionpohjaa ja auttaa säilyttämään hyvän ryhdin raskauden aikana.  Pienryhmässä ohjaaja voi antaa myös vaihtoehtoisia liikkeitä ja alkuasentoja. Lue lisää...

BabyBarre - teemana ylväs ryhti ja keskivartalon tuki

BabyBarre-tunneilla pääset tutustumaan Barreen yhdessä vauvasi kanssa. Barre on baletin harjoitteisiin pohjautuva liikuntalaji, jossa haastetaan erityisesti keskivartalon lihaksia, reisiä ja pakaroita. Harjoitteita tehdään sekä seisten balettitangon äärellä, että mattotasolla. BabyBarressa ei tehdä hyppyjä eikä vaikeita koreografioita. Aikaisempaa tanssitaustaa tai osaamista ei siis edellytetä. Vauvat voivat olla tarpeen mukaan osan tunnista myös kantoliinassa / repussa. Vauvalle voi ottaa mukaan oman viltin ja leluja viihdykkeeksi. Tunneilla edetään rennosti, pienten ehdoilla. 

Vauvajumppa - teemana lihaskuntoa ja kehonhuoltoa

Vauvajumpassa liikutaan pienten ehdoilla, tehden sekä sykkeen nostatusta että lihaskuntoliikkeitä ja kehonhuoltoa. Liikkeet on suunniteltu vauvalle ja vanhemmalle, eli tunti sopii niin äidille kuin isällekin. Vanhemman sylissä liikkuessaan vauva saa kokemuksen musiikin ja liikkeen rytmistä, sekä erilaisista asennoista ja liikkeistä. Tunneilla liikuntaan reippaasti, eli syke nousee, lihakset pääsevät töihin ja kunto kasvaa. Tunneilla edetään rennosti ja turvallisesti, vauvan tarpeet huomioiden.

Perheliikkari - teemana pallotaiturit ja vikkelät vipeltäjät

Perheliikkarissa kehitetään perusliikuntataitoja, koordinaatiota, motoriikkaa ja sosiaalisuutta erilaisten liikuntaleikkien, rytmien ja temppujen avulla. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikunnan taitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta.  Perheliikkariin voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa. Myös alle 1-vuotiaat pikkusisarukset ovat tervetulleita mukaan tunneille maksutta, esim. kantorepussa tai -kopassa.

Perheliikkari - teemana liikuntaseikkailu

Liikuntaseikkailu on koko perheen yhteinen, vauhdikas liikuntahetki.  Motoriset perustaidot kehittyvät monipuolisesti ulkona seikkailen ja heräävään luontoon tutustuen. Tunnit pidetään sään mukaan joko koulun liikuntasalissa tai koulun piha-alueella. Sisätilat ja wc:t ovat käytössä.

 

Salien tulo-ohjeet

Metsälä
Kamppi
Keskusta
Pitäjänmäki