28
syys
Mukaan toimintaamme pääsee hyvin myös kesken kauden - uudet 6-kerran kurssit odottaville sekä aikuiselle yhdessä vauvan kanssa alkavat lokakuun lopussa. Jos olet käynyt tunneilla jo I-jaksolla, voit myös hyvin jatkaa seuraavalla jaksolla.
23
touko
Olemme saaneet syyskauden aikataulumme valmiiksi! Elo-syyskuussa käynnistyvä syyskausi starttaa samalla Kirppanoiden 20. toimintavuoden!
15
huhti
Loppukevään kurssien aikataulu on nyt valmis! Luvassa on tunteja niin odottaville, synnyttäneille kuin lapsiperheille. Uutuuksina mm. Taapero- ja Perhesirkusta ja Taapero- ja Tenavatanssia sekä BabyJoogaa & Aikuinen & lapsi -joogaa!
3
huhti
Iloksemme saamme ilmoittaa, että Kirppanat on mukana Lapsimessuilla Helsingin Messukeskuksessa 14.-16.4.! 

Kevään hauskin viikonloppu tarjoaa koko perheen yhteistä aikaa monipuolisten aktiviteettien parissa.
13
maalis
Aurinko alkaa jo ihanasti lämmittää ja meillä Kirppanoissa suunnataan nyt katseet loppukevääseen! Suunnitteilla on uusia 4-6 kerran kursseja huhti-toukokuulle.
15
tammi
Kurkkaa, missä kevätkauden ryhmissämme on vielä tilaa. Uusia 6-kerran kursseja alkaa helmikuun lopussa ja koko kauden kestävissä ryhmissäkin on vielä tilaa.
13
tammi
Muutaman vuoden tauon jälkeen Kirppanoiden ryhmät jatkuvat taas Espoossa. Espoon sali sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, Aalto-yliopiston metroaseman yläpuolelta.
29
joulu
Kirppanoiden kevätkausi alkaa tammikuussa, heti loppiaisen jälkeen. Tule mukaan toimintaamme nauttimaan liikunnan ilosta!
30
marras
Kevätkautemme starttaa tammikuussa, loppiaisen jälkeen. Täältä näet ilmoittautumisten aikataulun ja pääset tutustumaan kevään aikatauluihimme.
10
loka
Vielä ehdit mukaan syyskauden ryhmiimme! Uudet 6-kerran MamaPilates, BabyPilates ja BabyBarre-kurssit alkavat pian. Lisäksi tilaa on muutamassa jo alkaneessa ryhmässä.