15
loka
Seuraavat 6-kerran Pilates- ja Barre-kurssit odottaville ja synnyttäneille alkavat lokakuussa. Monessa ryhmässä on vielä vapaita paikkoja. Tervetuloa mukaan!
18
elo
Kirppanoiden syyskausi alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Samalla käynnistyy toimintamme 18. toimintavuosi! Sydämellisesti tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!
5
heinä
Ilmoittautuminen syyskauden 2021 ryhmiin alkaa ke 7.7. klo 10:00. Sydämellisesti tervetuloa mukaan 30.8. alkaen nauttimaan taas liikkumisen riemusta yhdessä!
8
kesä
Suunnittelemme parhaillaan syyskauden aikataulua. Vielä ehdit kertoa meille toiveistasi! Kesän aikana tulossa myyntiin videotallenteita kotiharjoitteluun odottaville, synnyttäneille ja lapsiperheille.
8
huhti
Järjestämme huhti-toukokuussa 3-5 kerran Online-kursseja. Tarjolla on Pilatesta ja Barrea odottaville & synnyttäneille sekä BabyLattareita yhdessä vauvan kanssa.
12
helmi
Järjestämme tällä hetkellä vain Online-tunteja. Salitunnit aloitetaan sitten, kun linjaukset sen sallivat. Kehitämme koko ajan etätuntitarjontaamme ja mukaan Online-tunneille voi hypätä milloin vain.
1
helmi
Helmikuun alussa alkaa kaksi uutta Online-ryhmää: Pilates synnyttäneille ja MamaPilates-odottaville. Voit osallistua tunneille reaaliajassa tai myöhemmin viikon aikana tallenteen avulla.
28
tammi
Tarkoitus oli aloittaa kevätkauden saliryhmät maanantaina 1.2.2021. Vaikka rokotukset ovat tuoneet valoa alkaneeseen vuoteen ja kevätkauteen, ei vallitseva tilanne valitettavasti näytä vielä siltä, että salituntien aloittaminen olisi suotavaa.
19
tammi
Kevätkaudella uutuutena Perheliikkarin Online-kurssi, jolle voitte siis osallistua kotoa käsin. Tunti pidetään Zoomin kautta ja tarvitse osallistumiseen vain laitteen, joka on varustettu nettiyhteydellä (kännykkä, läppäri tai tabletti).
12
tammi
Valoisaa alkanutta vuotta kaikille! Aloitamme kevätkauden porrastetusti. Ensin alkavat Online-tunnit 19.1.2021. Salitunnit alkavat 1.2.2021.