6
joulu
Ilmoittautuminen kevätkauden Online-tunneille on alkanut! Online-tunneille voivat ilmoittautua jo nyt myös uudet osallistujat. Otamme to 10.12. asti vastaan jatkoilmoittautumisia salitunneille syksyn ryhmäläisiltä. Pe 11.12. ilmoittautuminen aukeaa myös uusille osallistujille.
2
joulu
Voit osallistua tunneillemme Zoomin välityksellä mistä tahansa! Joulukuun etätunteja tarjoamme Barrea ja Pilatesta.
24
marras
Suurimmassa osassa syksyn ryhmistämme on kauden viimeiset tunnit tällä marraskuun viimeisellä viikolla. Ilmoitamme myöhemmin tällä viikolla, vaikuttavatko uudet rajoitukset niihin ryhmiin, joissa on tunteja vielä tulevien viikkojen aikana.
5
marras
Nyt kun myös II-jakson kurssit ovat käynnissä, alamme suunnitella kevätkautta. Aikataulu saadaan toivottavasti kasaan marraskuun aikana ja ilmoittautumiset alkavat heti sen jälkeen.
2
marras
Lokakuu kääntyi marraskuuksi ja se tarkoittaa sitä, että syyskauttamme on jäljellä 4 viikkoa. Alta löydät tietoa tunneista, joille voit vielä osallistua etänä.
13
loka
Seuraavat 6-kerran Pilates-, Barre- ja lihaskuntotreeni-kurssit alkavat lokakuussa. Mukaan mahtuu vielä! Ryhmäkoot max. 10 aikuinen & lapsi-paria. Mahdollisia poissaoloja voi korvata myös Online-tunneilla.
24
syys
Ensimmäiset Online-tunnit löytyvät nyt ilmoittautumispalvelusta. Tunneille voi osallistua reaaliajassa tai jos et pääse mukaan tunnin aikaan, voit tehdä treenin tallenteen avulla myös myöhemmin, sinulle sopivana aikana.
8
syys
Syyskautemme on käynnissä ja moni ryhmistä on jo ainakin alkukauden osalta täynnä. Ryhmäkoot pidetään toistaiseksi tavanomaista pienempinä, jotta kaikille on hyvin tilaa liikkua salissa. Olemme suunnittelemassa etätunteja saleissa pidettävien tuntien rinnalle, jotta kaikki halukkaat pääsisivät osallistumaan toimintaamme. Otamme nyt mielellämme vastaan toiveita näiden etätuntien suhteen.
3
syys
Meiltä on toivottu salituntien ohella myös etätunteja. Ja nyt sellainen olisi ensimmäistä kertaa tarjolla - jo tämän viikon sunnuntaina! Ohjaajana äitiysfysioterapeutti, Barre-ohjaaja Sonja Toivola.
14
elo
Syyskautemme alkaa porrastetusti elokuun lopussa / syyskuun alussa. Olemme päivittäneet ryhmäkokoja ja laitamme jokaiselle ryhmälle toimintaohjeet ennen kauden alkua. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaan, Vielä mahtuu mukaan osaan ryhmistä, tervetuloa nauttimaan liikunnan ilosta!