8
marras
Syyskauden ryhmissä on jäljellä vielä ryhmästä riippuen 3-4 krt. Siispä on aika suunnata katseet jo tulevaan kevätkauteen! Vielä ehdit kertoa meille toiveistasi ryhmien ja salien suhteen. Osallistu samalla arvontaan!
25
syys
Järjestämme tunteja koko kauden kestävien ryhmien lisäksi 6 kerran kursseina. Seuraavat kurssit alkavat lokakuun loppupuolella, syyslomaviikon jälkeen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
13
syys
Kauden kaksi ensimmäistä viikkoa on nyt takana! Vielä ehdit mukaan viikkotunneille (10 krt jäljellä), sekä lyhyemmille kursseille. Hinnat ovat aina jäljellä olevien kertojen mukaan. Pilates- ja Jooga-kurssien II jaksot alkavat lokakuun loppupuolella. Mukaan II jaksolle voi tulla, vaikkei olisi käynyt I jaksolla. Tervetuloa mukaan!
30
elo
Nettisivumme on juuri päivitetty. Toivottavasti löydät uusilta sivuilta etsimäsi. Pahoittelemme, jos kaikki lomakkeet tai linkit eivät vielä viikonloppuna toimi. Päivitämme sivuja edelleen.
28
elo
Kirppanoiden syyskausi alkaa syyskuun ensimmäisellä viikolla. Useassa ryhmässä on vielä tilaa. Tervetuloa mukaan!
21
elo
Kirppanat syntyi elokuussa 2004 - nyt on aika juhlia 15 vuotiasta! Järjestämme synttäreiden kunniaksi ilmaisia tutustumistunteja, ennen varsinaisen syyskauden alkua. Tervetuloa mukaan!
15
huhti
Järjestämme touko-kesäkuussa 3-4 kerran kursseja, jotka ovat avoimia kaikille. Tervetuloa nauttimaan liikunnan ilosta ja tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia!
28
maalis
Järjestämme Pilates-pienryhmiä vielä meneillään olevien kurssien jatkoksi, huhti-, touko- ja kesäkuussa.
7
maalis
Uusia 4-6 kerran kursseja alkaa maaliskuussa. Vielä mahtuu mukaan!
26
helmi
Järjestämme kaikille avoimia workshoppeja, joihin voi osallistua kertamaksulla. Tarjolla on tutustumista 
Mindfulness-menetelmään, joka sopii kaikille, hyvinvointiaamu äideille ja vauvoille sekä iltaworkshop, jonka 
aiheena on vatsalihasten erkauma ja lantionpohja. Tervetuloa mukaaan oppimaan uutta ja voimaan paremmin!