18
touko
Kirppanoiden kevätkausi on päättynyt huhtikuun lopussa. Tänä vuonna emme pystyneet starttaamaan loppukevään / alkukesän ryhmiä vallitsevan tilanteen ja viranomaisten asettamien ohjeistusten vuoksi. Nyt suuntaamme katseet syksyyn.
12
maalis
Päivitämme tälle sivulle tietoa toiminnastamme 12.3. eteenpäin. Laitamme kaikille ryhmäläisille myös viestiä oman tunnin tilanteesta. Olemme kiitollisia kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä meille kaikille täysin uudessa ja haastavassa tilanteessa.
28
helmi
Mukaan ryhmiimme voi tulla myös kesken kauden. Hinta on aina jäljellä olevien kertojen mukaan. Tsekkaa täältä ryhmät, joissa on vielä tilaa ja tule mukaan!
17
helmi
Viikolla 8 ryhmissämme on talvilomatauko. Muutamat tunnit pidetään lomasta huolimatta. Mukavaa talvilomaviikkoa kaikille!
12
helmi
Seuraavat 5-6 kerran kurssit alkavat helmikuussa, hiihtoloman jälkeen, viikolla 9. Tarjolla on BabyBarrea, BabyPilatesta ja Vauvajumppaa vauvan kanssa, MamaPilatesta, Mamabarrea ja Mammajoogaa raskaana oleville sekä Barrea, Pilatesta ja Eroon erkaumasta- pienryhmävalmennus synnyttäneille. Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!
10
joulu
Lahjaksi liikuntaa ja hyvää oloa! Kauniit lahjakorit nyt saavilla. Valitse haluamasi summa ja saatuasi tilausvahvistuksen voit tulla noutamaan kortin keskustan toimipisteestämme. Myös postitusmahdollisuus.
21
marras
Kevään aikataulut ovat valmiina ja ilmoittautuminen alkaa pian! Otamme ensin vastaan jatkoilmoittautumisia syksyn ryhmäläisiä ja ilmoittautuminen aukeaa uusille osallistujille pe 29.11. klo 10:00.
8
marras
Syyskauden ryhmissä on jäljellä vielä ryhmästä riippuen 3-4 krt. Siispä on aika suunnata katseet jo tulevaan kevätkauteen! Vielä ehdit kertoa meille toiveistasi ryhmien ja salien suhteen. Osallistu samalla arvontaan!
25
syys
Järjestämme tunteja koko kauden kestävien ryhmien lisäksi 6 kerran kursseina. Seuraavat kurssit alkavat lokakuun loppupuolella, syyslomaviikon jälkeen. Lämpimästi tervetuloa mukaan!
13
syys
Kauden kaksi ensimmäistä viikkoa on nyt takana! Vielä ehdit mukaan viikkotunneille (10 krt jäljellä), sekä lyhyemmille kursseille. Hinnat ovat aina jäljellä olevien kertojen mukaan. Pilates- ja Jooga-kurssien II jaksot alkavat lokakuun loppupuolella. Mukaan II jaksolle voi tulla, vaikkei olisi käynyt I jaksolla. Tervetuloa mukaan!