Kampissa käytössämme on kaksi eri salia:
- maanantain BabyPilates-tunnit ja keskiviikon  BabyJooga-tunnit pidetään Annankadun alakerran joogasalissa
- torstain BabyBarre-tunnit pidetään Annankadun yläkerran salissa (sali 2)

ANNANKATU - yläkerran sali

Annankatu 29 B, sisäpiha

Kirppanoiden torstain BabyBarre-tunnit pidetään Helsingin Aikuisopiston salissa. Vaunuille on tilaa sisäpihalla. Voit ottaa halutessasi oman lukon mukaan vaunuja varten. Ulko-ovi on lukossa, saat koodin sähköpostilla ennen ensimmäistä tuntia.

Tule sisäänkäynnin jälkeen puoli kerrosta ylöspäin. Salin yhteydessä olevassa aulassa on tilaa päällysvaatteiden säilytykseen. Vaatteita voi vaihtaa tarvittaessa salissa tai esim. wc:ssä. Jos tarvitset isompaa pukutilaa, on käytössämme alakerrassa oleva Antangajoogakoulun pukuhuone. 

babypilates ja vauvajumppa kamppi.jpg

babypilates helsinki

ANNANKATU - alakerran sali

Annankatu 29 B, sisäpiha (alakerta)

Kirppanoiden maanantain BabyPilates-tunnit pidetään alakerran salissa. Vaunuille on tilaa sisäpihalla. Voit ottaa halutessasi oman lukon mukaan vaunuja varten. Ulko-ovi on lukossa, saat koodin sähköpostilla ennen ensimmäistä tuntia.

Tule sisäänkäynnin jälkeen muutama porras alas. Kengät jätetään sisääntuloaulaan ja pukuhuoneet löytyvät sisäänkäynnistä suoraan eteenpäin. Wc löytyy sisääntuloaulasta. Vaatteita voi vaihtaa myös salissa. Sali löytyy sisääntulon jälkeen vasemmallta.

babypilates kamppi.jpg

vauvajumppa kamppi

BabyPilates Kamppi Kirppanat