Kampissa käytössämme on kolme eri salia:

- maanantain Vauvajumppa pidetään Liikuntastudio Himo:n salissa 
- tiistain BabyPilates-tunnit pidetään Anannkadun alakerran joogasalissa
- torstain BabyBarre-tunnit pidetään Annankadun yläkerran salissa (sali 2)

liikuntastudio himo

Lönnrotinkatu 28 A

Liikuntastudio Himo sijaitsee Lönnrotinkadulla Hietaniemessä, n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Kampin metroasemalta. Studiolla pääsee myös raitiovaunulla ja busseilla. Ratikka 6 kulkee Bulevardia pitkin ja pysähtyy kulman takana HiMOsta. Ratikka 3B tulee myös lähelle Albertinkadun ja Fredrikinkadun kulmaan. Bussi 14 kulkee Albertinkatua pitkin ja bussi 20 Bulevardia pitkin. Sali sijaitsee katutasossa. Vaunut saa tuoda sisäpihalle. Lähetämme tarkemmat tulo-ohjeet sähköpostilla ennen ensimmäistä tuntia. 

vauvajumppa_kamppi.jpg

ANNANKATU - yläkerran sali

Annankatu 29 B, sisäpiha

Kirppanoiden torstain BabyBarre-tunnit pidetään Helsingin Aikuisopiston salissa. Vaunuille on tilaa sisäpihalla. Voit ottaa halutessasi oman lukon mukaan vaunuja varten. Ulko-ovi on lukossa, saat koodin sähköpostilla ennen ensimmäistä tuntia.

Tule sisäänkäynnin jälkeen puoli kerrosta ylöspäin. Salin yhteydessä olevassa aulassa on tilaa päällysvaatteiden säilytykseen. Vaatteita voi vaihtaa tarvittaessa salissa tai esim. wc:ssä. Jos tarvitset isompaa pukutilaa, on käytössämme alakerrassa oleva Antangajoogakoulun pukuhuone. 

babypilates ja vauvajumppa kamppi.jpg

babypilates helsinki

ANNANKATU - alakerran sali

Annankatu 29 B, sisäpiha (alakerta)

Kirppanoiden tiistain BabyPilates-tunnit pidetään alakerran salissa. Vaunuille on tilaa sisäpihalla. Voit ottaa halutessasi oman lukon mukaan vaunuja varten. Ulko-ovi on lukossa, saat koodin sähköpostilla ennen ensimmäistä tuntia.

Tule sisäänkäynnin jälkeen muutama porras alas. Kengät jätetään sisääntuloaulaan ja pukuhuoneet löytyvät sisäänkäynnistä suoraan eteenpäin. Wc löytyy sisääntuloaulasta. Vaatteita voi vaihtaa myös salissa. Sali löytyy sisääntulon jälkeen vasemmallta.

babypilates kamppi.jpg

vauvajumppa kamppi

BabyPilates Kamppi Kirppanat