Strömbergin ala-aste

*Uusi sali syksyllä 2021

Takomotie 13

Sali on kooltaan reilut 200 m2 eli salissa on tilaa touhuta ja temmeltää! Tarkemmat ohjeet tulossa ennen kauden alkua.

Pitäjänmäen peruskoulu, a-rakennus

Viinenkuja 6

Koululle on n. 5 min kävelymatka Pitäjänmäen juna-asemalta ja koulun lähellä on hyvin parkkitilaa. Sisäänkäynti jumppasaliin on rakennuksen päästä (näkyy alla olevassa kuvassa). Vaunut voi jättää koulun sisäpihalle katoksen alle tai salin oven viereen. Ovesta pääsee pukuhuoneisiin ja WC-tiloihin (rappuset alas) ja sali löytyy pukuhuoneiden yläpuolelta. Arvoesineet voi tuoda tunnin ajaksi saliin esiintymislavalle. 

perheliikkari pitäjänmäki

perheliikunta pitäjänmäki.jpg

TanssiBuumi

Arinatie 4 D, 2.krs

Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät; A-junalla Mäkkylän tai Pitäjänmäen asemalle, molemmista on 500 m kävelymatka. Myös Pitäjänmäentien bussipysäkit sijaitsevat kävelymatkan päässä. Vaunuille on säilytystilaa rakennuksen seinustalla ja ala-aulassa. Salin yhteydessä on viihtyisä aulatila, josta löytyy sohva ja ruokailupöytä sekä mikro. Pukuhuone sijaitsee samassa aulassa. Kirppanoiden tunnit pidetään ns. takasalissa, joka löytyy sisääntulo-ovesta katsonnuta vasemmalta, vähän matkaa käytävää eteenpäin. Samalta käytävältä löytyvät myös wc:t.

pitäjänmäki lastentanssilastentanssi helsinki

Leikkipuisto Nuoli

Nuolitien päässä

Kenttä sijaitsee Leikkipuisto Nuolen vieressä, Nuolitien päässä.

Autolla: kadun varressa on parkkitilaa
Julkisilla: n. 10 min kävely Pitäjänmäen juna-asemalta. Mm. Bussit 51, 231, 248, 270, 360, Jännetien pysäkiltä n. 5 min kävelymatka.