Aikuisten ja lasten yhteinen liikuntahetki ja hauskaa yhdessäoloa

Perheliikkariin voi tulla yksi tai kaksi aikuista, yhden tai useamman lapsen kanssa. Myös alle 1-vuotiaat pikkusisarukset ovat tervetulleita mukaan tunneille maksutta, esim. kantorepussa tai -kopassa.

Tunneilla liikutaan vauhdikkaan musiikin tahdissa, leikitään liikuntaleikkejä, tehdään temppurataa ja harjoitellaan erilaisia temppuja ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Tunti sisältää lastenmusiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä ja temppurataa sekä eri välineiden käyttöä. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikunnan taitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta. Tunnin teemat koostuvat mm. temppuradoista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta. 

Vanhemmat ovat tunnilla koko ajan aktiivisesti mukana ja heidän tehtävänsä on näyttää mallia sekä kannustaa ja innostaa lasta liikkumaan. 

Ajankohta: katso aikataulusta
Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta yhdessä lapsen kanssa!

 

ONLINE PERHELIIKKARI -KURSSI

*uutta kevätkaudella 2021*

Temppuilua, loruja, hauskoja liikuntaleikkejä ja oman kehon hahmostusta - omassa olohuoneessasi! 

Tervetuloa mukaan liikkumaan ruutujen äärelle neljänä keskiviikkona, klo 9:30 - 10:15. Tai mikäli tunnin ajankohta ei sovi, voitte jumppailla tallenteen avulla myös myöhemmin. Tallenne on käytössä aina viikon ajan.

Perheliikkarin Online-kurssilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, kuten tasapaino-, liikkumis- ja välineenkäsittelytaitoja. Tunnit koostuvat helposti toteutettavista leikeistä, loruista ja musiikkiliikunnasta sekä aikuisen ja lapsen yhteisistä tempuista. Tunneilla käytettävät välineet, kuten pehmolelu, hattu, lakana ja sanomalehti, löytyvät jokaisesta kodista. Tervetuloa liikkumaan yhdessä ruudun ääreen!

ONLINE PERHELIIKKARI 1-3 v.
- Zoomissa ke klo 9:30 - 10:15 + tallenne käyttöön viikon ajaksi
- 20.1. - 10.2.2021, 4 krt
- kurssimaksu 44 €

Ilmoittautuminen onnistuu sivujemme kautta:
www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

liikuntaa yhdessä lapsen kanssa