Online MamaPilates odottaville

Pilatesharjoittelu vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä lantionpohjaa ja auttaa säilyttämään hyvän ryhdin raskauden aikana. Liikkeet ovat turvallisia odottaville ja ohjaaja antaa useista liikkeistä myös vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Tunnille voi osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa, eikä aikaisempaa kokemusta Pilateksesta tarvitse olla.

Välineitä ei tarvita, jumppamatto tai muu pehmeä alusta riittää. Tunnista jää tallenne käyttöön viikon ajaksi, joten voit tehdä treenin myös myöhemmin ja niin monta kertaa kuin haluat.
 
Online-tunnit pidetään Zoom-alustan kautta. Voit osallistua suorana lähetettyyn tuntiin tai katsoa tunnin tallenteen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Linkki tallenteeseen lähetetään sähköpostilla tunnin jälkeen ja se säilyy käytössä seuraavan viikon ajan. Online-tunnit ohjataan Kirppanoiden keskustan salista, eli ohjaaja ohjaa tunnin reaaliajassa, tyhjässä salissa. Tunnilla ei tarvitse pitää kameraa auki, mutta toki sen saa pitää auki niin halutessaan. Ennen ja jälkeen tunnin on mahdollista kysyä tai kommentoida joko chatissa tai avaamalla mikrofoni.

Online MamaPilates-kurssit kevätkaudella 2021:

- I-jakso: 19.1. - 16.2.2021 (5 krt, 70 €), ti klo 17:00 - 17:45 +  tallenne käytössä rajattomasti viikon ajan
- II-jakso: 2.3. - 30.3.2021 (5 krt, 70 €), ti klo 18:00 - 18:45 + tallenne käytössä rajattomasti viikon ajan

Ilmoittautuminen onnistuu täällä.