VIDeopaketti: PhysioPilates raskaana oleville

Nyt myynnissä Kirppanoiden ihka ensimmäinen videopaketti! Tämä kolmen videon kokonaisuus on suunniteltu raskaana oleville monipuoliseen ja turvalliseen harjoitteluun kotioloissa. Videoiden harjoitteet on suunnitellut ja ohjannut odottavien äitien ohjaamiseen erikoistunut fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Irina Kivi. 

Paketin hinta on 29 € ja videot ovat katsottavissa rajattomasti 3 kk ajan. Ostettuasi tuotteen saat linkin ja salasanan, joiden avulla pääset heti katsomaan videoita. Mikäli haluat hyödyntää maksussa liikuntaseteleitä / saldoa, otathan yhteyttä info@kirppanat.fi

➖VIDEO 1: Pilates tutuksi (45 min)
➖VIDEO 2: Voimaa ja vakautta (48 min)
➖VIDEO 3: Kehonhuoltoa ja rentoutta (55 min)

Pilates-videoiden harjoitteet sopivat kaikenkuntoisille ja kaikissa raskauden vaiheissa. Aikaisempaa kokemusta Pilateksesta ei tarvita. Osasta harjoitteista on annettu perusliikkeen lisäksi haastavampi versio, johon voit siirtyä kehittymisen myötä tai jos perusversio tuntuu turhan kevyeltä. Harjoitteet sopivat tehtäväksi myös synnytyksen jälkeen. 

Lisätietoa ja nettikauppa löytyy täältä.
 

PhysioPilates odottaville.png

 

Yleistä tunneista

Välineiksi riittää jumppaamiseen sopiva alusta ja 2-3 vilttiä tai pyyhettä. Pyyhkeiden avulla saat tarvittaessa tiettyihin asentoihin korotusta ja tukea. Lähettyville on hyvä varata vesilasi tai juomapullo. Tunneilla ei ole taustamusiikkia, mutta jos haluat taustalle musiikkia, löytyy sopivia listoja mm. Spotifysta hakusanoilla ”Pilates music” tai ”Yoga music”.

VIDEO 1: Pilates tutuksi

Tällä tunnilla etsitään yhteyttä lantionpohjaan ja haetaan hyvää keskivartalon tukea. Liikkeisiin otetaan mukaan Pilateksesta tuttu hengitys, joka rytmittää liikkeitä. Harjoitteissa haetaan ryhtiä ja keskivartaloa tukevien lihasten oikea-aikaista aktivointia. Harjoitteiden myötä haetaan mm. tilaa kylkiin, liikettä selkärankaan. Harjoitteet tuovat hyvää vastapainoa raskauden mahdollisesti mukanaan tuomiin haasteisiin mm. alaselälle, rintakehälle ja niska-hartiaseudulle.

VIDEO 2: Voimaa ja vakautta

Tällä tunnilla haetaan voimaa koko kehoon, erityisesti alaraajoille, pakaroille ja asentoa tukeville lihaksille. Liikkeet haastavat myös tasapainoa ja keskittymistä. Harjoitteita tehdään eri asennoissa, kuten seisten, konttausasennossa ja kylkimakuulla. Myös selkärangan monipuoliset avaavat liikkeet ja lantionpohjan harjoitteet kuuluvat tähän tuntiin. Kaikki liikkeet tehdään huolellisesti huomioiden koko kehon optimaalinen ryhti ja syvien lihasten tuki.

VIDEO 3: Kehonhuoltoa ja rentoutta

Tällä tunnilla keskitytään kehon huoltamiseen ja rentouden hakemiseen. Harjoitteissa haetaan liikettä selkärangalle, avataan kehoa lempeästi ja venytellään raskauden aikana tyypillisesti kiristyviä lihaksia. Tunnilla harjoitellaan myös lantionpohjan lihasten aktivointia ja rentouttamista. Kaikissa liikkeissä huomioidaan keskivartalon tuki ja nivelten optimaalinen linjaus.

Blue and White Minimalist Photo Background Winter Instagram Inspirational Quote-2.png

Antoisia treenihetkiä Pilateksen parissa!