Videopaketti: PhysioPilates synnyttäneille

Nyt myynnissä PhysioPilates-videopaketti synnyttäneille! Tämä kolmen videon kokonaisuus on suunniteltu monipuoliseen ja turvalliseen harjoitteluun kotioloissa. Pilates -harjoittelu auttaa kehoa palautumaan raskaudesta, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa sekä lisää liikkuvuutta. Videoiden harjoitteet sopivat hyvin myös starttikurssiksi kaikille Pilateksesta kiinnostuneille.

Videopaketin hinta on 29 € ja videot ovat katsottavissa rajattomasti 3 kk ajan. Ostettuasi tuotteen saat linkin ja salasanan, joiden avulla pääset katsomaan videoita vaikka heti. Mikäli haluat hyödyntää maksussa liikuntaseteleitä / saldoa, otathan yhteyttä info@kirppanat.fi

➖VIDEO 1: Pilates tutuksi (45 min)
➖VIDEO 2: Voimaa ja vakautta (50 min)
➖VIDEO 3: Liikkuvuutta ja rentoutta (53 min)

Suosittelemme aloittamaan harjoittelun jälkitarkastuksen jälkeen. Takarajaa harjoittelun aloittamiselle synnytyksen jälkeen ei ole - harjoittelu kannattaa aina! Osasta harjoitteista on annettu perusliikkeen lisäksi haastavampi versio, johon voit siirtyä kehittymisen myötä tai jos perusversio tuntuu turhan kevyeltä.

Videoiden harjoitteet on suunnitellut ja ohjannut synnyttäneiden ohjaamiseen erikoistunut fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Irina Kivi.

Lisätietoa videoista ja nettikaupan löydät täältä.

physiopilates_synnyttäneille_videot.png

”Ei mieli tai keho – vaan mieli ja keho!"
-Joseph Pilates

Video 1: Pilates tutuksi (kesto n. 45 min)

Tässä ensimmäisessä videossa tutustutaan pilateksen periaatteisiin, joita ovat: hengitys, keskittyminen, keskustan tuki, hallinta, tarkkuus ja flow.

Video 2: Voimaa ja vakautta (kesto n. 50 min)

Voimaa ja vakautta on harjoitusohjelma, jota suosittelemme kun jälkitarkastus on tehty. Monista liikkeistä on erilaisia vaihtoehtoja. On aina hyvä aloittaa helpoimmasta ja kehittymisen sekä toistojen mukaan siirtyä asteittain haastavampiin versioihin. Harjoitussarja tukee arjessa jaksamista, kävelyä ja juoksun aloittamista.

Video 3: Liikkuvuutta ja rentoutta (kesto n. 53 min)

Tämä harjoitusohjelma tarjoaa vastapainoa arjessa kuormittuville lihaksille sekä avauksia rintakehälle ja lantiolle. Voit halutessasi herätellä keskivartaloa ennen tätä harjoitusta Pilates tutuksi -ohjelmalla.

Blue and White Minimalist Photo Background Winter Instagram Inspirational Quote-6.png

Antoisia treenihetkiä Pilateksen parissa!