Sijaistaa

Henna

Olen koulutukseltani jooga- ja pilatesohjaaja. Olen erikoistunut Birthlight prenatal ja postnatal -joogaohjaajaksi. Olen aina ollut kiinnostunut liikkumisesta ja urheilusta. Nuorena kilpailin vuosia telinevoimistelussa sekä yleisurheilussa. Kilpailuvuosieni aikana minulle heräsi mielenkiinto lajeista, joissa ei tarvitse verrata suoritustaan toisiin. Kokeilin astangajoogaa ensimmäisen kerran 16-vuotiaana, jolloin ihastuin heti sen rauhalliseen ja hiljaiseen tekemiseen.Joogaharjoituksessa tapahtuu paljon, mutta jokainen saa tehdä liikkeet omalla tavallaan ja edistyä omassa tahdissaan. Jooga on ollut iso osa elämääni vuodesta 2000 lähtien ja aloin opettamaan joogaa päätyönäni vuodesta 2010 alkaen.

Vuonna 2014 odotin esikoistani ja harjoittelin koko odotusajan yleisellä ohjeella: ”voit tehdä kaikkea mikä vaan tuntuu hyvältä”. Vasta lapsen syntymän jälkeen huomasin muutokset kehossa ja ymmärsin mitä olisin voinut tehdä toisin. Tästä sain alkukipinän syventämään opintojani pre-ja postnatal joogaohjaajaksi.

Tunneillani on tärkeää, että jokainen viihtyy ja että jokaisella on rentoutunut olo. Olen tarkka, että liikkeet tehdään oikein linjattuina, jolloin ne ovat turvallisia ja niistä saa parhaan hyödyn. Jokainen osallistuja saa myös henkilökohtaista ohjausta.

Toivon, että ryhmissäni kaikki tukevat toisiaan ja voimme myös nauraa yhdessä. Jooga opettaa meitä hyväksymään ja olemaan läsnä.

Tervetuloa mukaan, juuri sellaisena kuin olet.