Aikuinen & lapsi -tanssi & BabyLattarit Hakaniemessä

Niina

Olen liikunnan- ja tanssinopettaja Helsingistä, yrittäjä sekä kahden pienen pojan äiti. Liikunnanohjaajaksi opiskelun jälkeen olen toiminut toistakymmentä vuotta ryhmäliikuntaohjaajana yksityisillä liikuntasaleilla, seuroissa ja yrityksissä. Olen Suomen Tanssiurheiluliiton Bailatino-ohjaaja, lasten liikuntatuotteiden kouluttaja sekä SVOL-kouluttaja ja tuotekehittäjä. Opetan tanssia ja pidän liikuntatunteja lapsille, nuorille sekä aikuisille; seuroissa, yksityisillä liikuntasaleilla ja yrityksissä.

Lopetettuani kilpatanssiuran, olen tanssinut työkseni tanssijana erilaisissa produktioissa ja kokoonpanoissa. Opetustöiden ja tanssimisen lisäksi teen myös koreografioita, esimerkiksi näytöksiin ja erilaisiiin yritysten tapahtumiin.

Yksi osa työtäni on liikuttaa raskaana olevia äitejä sekä synnyttäneitä äitejä vauvojen kera. BabyLattarit & kehonhuolto -tunneilla tanssitaan mukaansatempaavia lattaritansseja, jossa vauva voi olla koko tunnin mukana rytmissä ja liikkeeessä. Tunnilla tanssitaan monia eri lattarityylejä ja tutuiksi tulevat esimerkiksi samba, cha cha cha, rumba ja salsa. Tunti sisältää tanssimisen lisäksi lihashuoltoa sekä venyttelyä. Tunti sopii kaiken tasoisille harrastajille. Tarvitset liikuntavarusteiden lisäksi vauvalle viltin maton päälle.