BabyPilates-tunnit Helsinki (Kamppi)

Terhi

Olen pienen taaperon äiti sekä pilatesalan ammattilainen.

Polkuni on kulkenut tanssipedagogisten opintojen ja tanssijan töiden kautta kirjoittamaan maisterin tutkintoa keho-mieli-yhteydestä. Harjoitin intensiivisesti pilatesta opintojeni aikana kuntouttaakseni kehoni loukattua itseni. Päädyin lopulta opiskelemaan pilatesohjaaksi ymmärtäessäni sen tehokkuuden kehon toiminnan parantamisessa sekä kehotietoisuuden kehittäjänä. 

Nykyisin olen täyspäiväinen pilatesohjaaja. Pilateksessa yhdistyvät kaikki kiinnostuksen kohteeni sekä aiemmin oppimani. Rakastan työtäni. Olen suorittanut pitkän koulutuksen niin matolla kuin laitteilla tehtävästä harjoittelusta ja syventynyt ymmärtämään raskaana olevien ja synnyttäneiden erityistarpeita liikunnassa. Lisäksi olen syventynyt spiraalistabilaatio-menetelmään, joka tukee pilatesharjoituksia hienosti.

Tunneillani painotan sitä, kuinka lihakset toimivat ja miten toiminta näyttäytyy kehon linjauksissa sekä liikkeissä. Tavoitteeni on, että tehty harjoitus hyödyttää juuri sinun tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla ja saat siitä hyvän olon. Äitinä minulle on tärkeää olla odottavien ja synnyttäneiden tukena ja olla osaltani auttamassa heitä voimaan hyvin usein melko haastavassa arjessa.

Tärkeimpiä arvojani ovat perhe ja hyvinvointi. Nautin leikeistä poikani kanssa sekä ajasta ystävieni seurassa. Itsestäni huolehdin seuraamalla luontoa sekä harjoittamalla pilatesta.

Tervetuloa tunneilleni!


Koulutukseni:

  • Somatic Pilates –ohjaaja 
  • Somatic Pilates -laiteohjaaja
  • Spiraalistabilaatio-trainer
  • Somatic Stretching –ohjaaja
  • Tanssinopettaja (AMK)
  • FM