palvelu- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautuaksesi liikuntaryhmiin, sinun tulee rekisteröityä Kirppanoiden asiakkaaksi. Rekisteröityminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Jos sinulla on ongelmia sähköisen ilmoittautumisen kanssa, otathan yhteyttä info@kirppanat.fi.

Viikkotunnit

Koko kauden kestäville viikkotunneille (kevät 14 krt, syksy 12 krt) osallistutaan kausimaksulla, jonka voi maksaa tilisiirrolla, Smartumin Liikunta- tai Kulttuuriseteleillä, Luottokunnan Virikeseteleillä, Tyky-seteleillä, Smartum saldolla, ePassilla, Tyky-Onlinella tai Ticket Duo -kortilla (keskustan toimipisteessä). Ilmoittautumisohjelma luo automaattisesti laskun ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta neljä viikkoa ennen ryhmän alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko kausimaksu. Ryhmästä poisjääminen tai laskun maksamatta jättäminen eivät riitä peruutukseksi, vaan peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@kirppanat.fi

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan ensin tutustumiskäynnille kauden ensimmäisellä viikolla, voit laittaa sähköpostia info@kirppanat.fi. Huomioithan, että etusijalla ilmoittautumisessa ovat ne, jotka ilmoittautuvat heti koko kaudeksi.

Ryhmiin, joihin lapset osallistuvat ilman aikuista, kuten lastentanssitunneille on mahdollista valita myös tutustumivaihtoehto. Tällöin ohjelma luo automaattisesti laskun myös loppukaudesta, joten mikäli lapsenne ei jatka ryhmässä tutustumiskerran jälkeen, tulee asiasta ilmoittaa viimeistään tutustumiskertaa seuraavana päivänä sähköpostilla info@kirppanat.fi. Muuten koko kausimaksu erääntyy maksettavaksi. Liikuntaseteleillä ei voi maksaa Lastentanssin kausimaksua, sillä liikuntaetu on henkilökohtainen.

Kurssit ja worshopit

Kurssimaksut (kuten MamaPilates, synnyttäneiden Pilates ja BabyPilates) maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen laskulla (tai Smartum Saldolla / Sporttipassilla) tai paikan päällä liikunta-, kulttuuri- tai virikeseteleillä. Saat laskun automaattisesti sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Jos sinulle on tullut este kurssille osallistumiseen, ole hyvä ja ilmoita siitä sähköpostilla viimeistään 4 viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssilta poisjääminen tai laskun maksamatta jättäminen eivät riitä peruutukseksi, vaan peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen info@kirppanat.fi. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään koko kurssimaksu. Peruutuskäytäntö johtuu pienestä ryhmäkoosta (keskustassa ryhmiin otetaan max. 8 osallistujaa) ja salivarausten peruutusehdoista. Mikäli olet estynyt osallistumaan kurssille tai workshoppiin, voit myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoita tässä tapauksessa osallistujamuutoksesta sähköpostilla info@kirppanat.fi.

Maksaminen liikuntaseteleillä

Mikäli maksat laskun osin tai kokonaan edellä mainituilla muilla maksuvälineillä, ilmoita asiasta ennen ensimmäistä tuntia sähköisellä lomakkeella. Ohjeet Smartum Saldon ja Sporttipassin käyttöön löytyvät samalta sivulta. Jokaisessa setelissä tulee olla nimi selkeällä käsialalla kirjoitettuna ja mukaan tulee liittää erillinen lomake, josta käy ilmi, mitä laskua suoritus koskee. Osallistumismaksun voi maksaa myös osin laskulla ja osin edellä mainituilla maksuvälineillä. Tällöin erotus maksetaan tilille ja seteleiden määrä ilmoitetaan sähköisellä lomakkeella.

Maksumuistutukset

Mahdolliset maksumuistutukset lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse jäsenrekisteriin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Pidäthän siis osoitteesi aina ajantasalla. Kaikkiin maksuhuomautuksiin lisätään maksuhuomautusmaksu (5 €). Jos laskua ei makseta, siirretään se perintätoimistolle perittäväksi.

Ryhmän peruuntuminen

Ryhmä voidaan perua, mikäli siihen ei ole ilmoittautunut tarpeeksi osallistujia. Ryhmän peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä. Ryhmän peruuntuessa osallistumismaksut palautetaan tilille. Mikäli ryhmä peruntuu viranomaismääräysten vuoksi kokonaan ennen kauden alkua, voidaan osallistumismaksut palauttaa tai asiakas voi hyödyntää maksun tulevan kausi- tai kurssimaksun maksamisessa. Mikäli osallistumismaksu on maksettu liikuntaseteleillä tai saldolla, ei maksua voida palauttaa, mutta maksun voi hyödyntää joustavasti tulevien osallistumismaksujen maksussa. 

Yksittäisen tunnin peruuntuminen

Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua ohjaajan sairastumisen tai salivuoron yllättävän peruuntumisen vuoksi. Asiasta tiedotetaan ko. ryhmän osallistujille joko sähköpostitse (jos tieto tulee hyvissä ajoin) tai tekstiviestillä. Ohjaajan sairastapauksissa pyrimme aina löytämään sijaisen. Mahdollisen poisjääneen kerran tilalle pyritään järjestämään korvaava kerta, yleensä jatkamalla kautta eteenpäin tai lomaviikolla. Jos se ei ole mahdollista, asiakas voi korvata poisjääneen tunnin jollain toisella tunnilla.

Osallistujan poissaolo yksittäiseltä tunnilta

Viikkotunnit 

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Voit varata korvaavan jumppatunnin online-palvelustamme. Huomiothan, että korvaussysteemi on tarkoitettu satunnaisten poissaolojen, kuten sairastapausten korvaamiseen. Korvaamassa voi käydä max. 3 krt / syyskausi ja 4 krt / kevätkausi. Mikäli kyseessä on pidempiaikainen sairasloma, otathan yhteyttä. Poissaolot tulee korvata saman jumppakauden aikana.

--> Huom! Syyskaudella 2021 ei toistaiseksi voi käydä korvaamassa poissaoloja muissa saliryhmissä. Halutessanne saatte pyytämällä info@kirppanat.fi käyttöönne lapsellenne / itsellenne sopivan harjoitusvideon korvaukseksi poissaolosta. Mahdollisuuksien mukaan otamme korvaustunnit käyttöön kauden aikana.

Kurssit

Pilates-ryhmien korvaavia kertoja voi varata sähköisen varauspalvelumme kautta. Valitse ilmoittautumisen tyypiksi “Keskustan salin korvaavat tunnit”. Edellytyksenä korvaamiselle on, että olet ilmoittanut omasta poissaolostasi viimeistään poissaoloa edeltävänä päivänä klo: 18.00 mennessä sähköisellä lomakkeella ja että korvaavalla tunnilla on tilaa. Poissaolot tulee korvata saman jumppakauden aikana.

--> Huom! Syyskaudella 2021 ei toistaiseksi voi käydä korvaamassa poissaoloja muissa saliryhmissä. Halutessanne saat pyytämällä info@kirppanat.fi käyttöösi harjoitusvideon (Pilates / Barre) korvaukseksi poissaolosta. Mahdollisuuksien mukaan otamme korvaustunnit käyttöön kauden aikana.

Ryhmän vaihto

Viikkotuntien osalta ryhmää on mahdollista vaihtaa kesken kauden, jos ko. ryhmässä on tilaa. Tiedustele asiasta info@kirppanat.fi.

Tuntien pitäminen mahdollisten kokoontumisrajoitusten aikana

Mikäli jossain vaiheessa kautta tulee tilanne, etteivät ryhmät voi kokoontua salissa, pidetään tunnit etäyhteyden kautta tai mahdollisuuksien mukaan ulkona (esim. perheryhmärt). Etätunnille osallistuminen ei edellytä muuta, kuin toimivan nettiyhteyden. Tuntien pitäminen etänä tai ulkona ei oikeuta kurssi- tai kausimaksun palautukseen, maksun osittaiseen hyvitykseen tai kertojen siirtämiseen seuraavalle kaudelle.

Vakuutukset

Kirppanat ei ole ole vakuuttanut liikuntaryhmiin osallistuvia yhteisesti, joten huolehdithan omista vakuutuksistasi.