Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautuaksesi liikuntaryhmiin, sinun tulee rekisteröityä Kirppanoiden asiakkaaksi. Rekisteröityminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Jos sinulla on ongelmia sähköisen ilmoittautumisen kanssa, otathan yhteyttä info@kirppanat.fi.

SYKSY 2020

  • Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on käynnussä ja se onnistuu  yllä olevien painikkeiden kautta. Jos olet uusi asiakas, käythän ensin rekisteröitymässä.
  • Jos olet unohtanut salasanasi, saat tilattua helposti uuden ilmoittautumissivun kautta.
  • Ongelmatilanteissa tavoitat meidät kesällä sähköpostitse: info@kirppanat.fi
  • Mikäli jossain vaiheessa kautta tulee tilanne, etteivät ryhmät voi kokoontua salissa, pidetään tunnit etäyhteyden kautta tai mahdollisuuksien mukaan ulkona (esim. perheryhmärt). Etätunnille osallistuminen ei edellytä muuta, kuin toimivan nettiyhteyden. Tuntien pitäminen etänä tai ulkona ei oikeuta kurssi- tai kausimaksun palautukseen, maksun osittaiseen hyvitykseen tai kertojen siirtämiseen seuraavalle kaudelle.

 

Ilmoittautuminen viestillä

Mikäli sinulla on ongelmia Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymisen tai kirjautumisen kautta, voit ilmoittautua lomakkeella.  Laitamme viestiä, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi ja ilmoitamme, mahdutko mukaan ryhmään.

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Vahvistus- ja maksutiedot

Voit laittaa sähköpostia, jos ilmoittautumisen tai rekisteröinnin kanssa on ongelmia. Gmail ei aina vastaanota ilmoittautumisohjelmasta lähetettyjä vahvistus ja maksutietoviestejä. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et saa sähköpostiisi ko. viestejä automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Löydät omat ilmoittautumisesi ja laskusi myös ilmoittautumispalvelusta, kohdasta "omat tiedot".

Maksu erissä

Mikäli valitset maksutavaksi laskun kahdessa erässä, huomioithan, että ohjelma lähettää molemmat laskut automaattisesti antamaasi sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Laitathan siis itsellesi ylös toisen laskun eräpäivän, sillä siitä ei tule erillistä muistutusta.

Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Kevätkauden aikataulut

Aikataulut

Tutustu tuntivalikoimaan

Tuntivalikoima

Hinnasto ja maksutavat

Tiedot