Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautuaksesi liikuntaryhmiin, sinun tulee rekisteröityä Kirppanoiden asiakkaaksi. Rekisteröityminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Jos sinulla on ongelmia sähköisen ilmoittautumisen kanssa, otathan yhteyttä info@kirppanat.fi.

KEVÄT 2020

  • Otamme ensin vastaan ennakkoilmoittautumisia syksyn 2019 osallistujilta ke 27.11. asti.
  • Ilmoittautuminen avautuu uusille osallistujille pe 29.11. klo 10:00.
  • Syksyn ryhmäläiset voivat ilmoittautua sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta jatkoon samaan ryhmään, johon ovat osallistuneet meneillään olevalla kaudella. Ryhmät lisätään varauspalveluun ja nettisivuille pian (ti 20.11. - ke 21.11.2019). Heti, kun ryhmäsi löytyy varauspalvelusta, voit ilmoittautua.
  • Mahdolliset ryhmänvaihtotoiveet voi lähettää tämän sivun alareunasta löytyvällä lomakkella. Ilmoitamme pe 29.11. mennessä mahdutko toivomaasi ryhmään. 

 

Ilmoittautuminen viestillä

Mikäli sinulla on ongelmia Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymisen tai kirjautumisen kautta, voit ilmoittautua myös alla olevalla lomakkeella. Huomioithan, että osa ryhmistä on jo täynnä. Laitamme viestiä, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi ja ilmoitamme, mahdutko mukaan ryhmään.

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Ryhmänvaihtotoive syksyn 2019 ryhmäläsille

Syksyn 2019 ryhmiin osallistuneet voivat ilmoittaa ryhmänvaihtotoiveensa alla olevalla lomakkeella. Ilmoitamme 29.11. mennessä mahdutko toivomaasi ryhmään. Mikäli haluat varmistaa paikan kevään tunneilta, voit ilmoittautua ensin vanhaan ryhmääsi. Mikäli saat paikan toivomastasi ryhmästä, poistamme ilmoittautumisen vanhasta ryhmästä.

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Vahvistus- ja maksutiedot

Voit laittaa sähköpostia, jos ilmoittautumisen tai rekisteröinnin kanssa on ongelmia. Gmail ei aina vastaanota ilmoittautumisohjelmasta lähetettyjä vahvistus ja maksutietoviestejä. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et saa sähköpostiisi ko. viestejä automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Löydät omat ilmoittautumisesi ja laskusi myös ilmoittautumispalvelusta, kohdasta "omat tiedot".

Maksu erissä

Mikäli valitset maksutavaksi laskun kahdessa erässä, huomioithan, että ohjelma lähettää molemmat laskut automaattisesti antamaasi sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Laitathan siis itsellesi ylös toisen laskun eräpäivän, sillä siitä ei tule erillistä muistutusta.

Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Syyskauden aikataulut

Aikataulut

Tutustu tuntivalikoimaan

Tuntivalikoima

Hinnasto ja maksutavat

Tiedot