Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautuaksesi liikuntaryhmiin, sinun tulee rekisteröityä Hoika-ilmoittautumispalveluun. Rekisteröityminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Jos sinulla on ongelmia sähköisen ilmoittautumisen kanssa, otathan yhteyttä info@kirppanat.fi.

KEVÄTKAUSI 2023

  • Näet ryhmien aikataulut täältä 
  • Koko kauden kestävissä ryhmissä kausi on 12 krt, alkaen 16.1.2023
  • Lisäksi järjestämme 6-kerran kursseja (MamaPilates, BabyPilates ja BabyBarre)
  • Kurssien I-jakso alkaa heti loppiaisen jälkeen. 9.1. alkavalla viikolla ja II-jakso hiihtoloman jälkeen, helmikuun viimeisellä viikolla
  • Voit osallistua kurssien jälkimmäiselle jaksolle, vaikket olisi käynyt alkukauden tunneilla
  • Ryhmiin joissa on tilaa, voi tulla mukaan myös kesken kauden. Hinta määräytyy aina jäljellä olevien kertojen mukaan.
  • Tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla, eli vko:lla 8
  • Ilmoittautuminen onnistuu Hoika-ilmoittautumispalvelun kautta

Ilmoittautuminen viestillä

Mikäli sinulla on ongelmia Hoika-ilmoittaumispalveluun rekisteröitymisen tai kirjautumisen kautta, voit ilmoittautua myös alla olevalla lomakkeella.  Laitamme viestiä, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi ja ilmoitamme, mahdutko mukaan ryhmään. Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Vahvistus- ja maksutiedot

Voit laittaa sähköpostia, jos ilmoittautumisen tai rekisteröinnin kanssa on ongelmia. Gmail ei aina vastaanota ilmoittautumisohjelmasta lähetettyjä vahvistus ja maksutietoviestejä. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et saa sähköpostiisi ko. viestejä automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Löydät omat ilmoittautumisesi ja laskusi myös ilmoittautumispalvelusta, kohdasta "omat tiedot".

Maksu erissä

Mikäli valitset maksutavaksi laskun kahdessa erässä, huomioithan, että ohjelma lähettää molemmat laskut automaattisesti antamaasi sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Laitathan siis itsellesi ylös toisen laskun eräpäivän, sillä siitä ei tule erillistä muistutusta.

Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Tutustu aikatauluihimme

Aikataulut

Tutustu tuntivalikoimaan

Tuntivalikoima

Hinnasto ja maksutavat

Tiedot