Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautuaksesi liikuntaryhmiin, sinun tulee rekisteröityä Kirppanoiden asiakkaaksi. Rekisteröityminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Jos sinulla on ongelmia sähköisen ilmoittautumisen kanssa, otathan yhteyttä info@kirppanat.fi.

KEVÄTKAUSI 2021

 • Kevätkausi alkaa tammikuun puolessa välissä
 • Hiihtolomaviikolla ei ole tunteja (22.2. - 28.2.2021)
 • Kevätkausi jatkuu toukokuun loppupuolelle saakka
 • Kurssit:
  - Järjestämme Pilatesta ja Barrea odottaville ja synnyttäneille 4-6 kerran kursseina etänä Zoomin kautta
  - Voit osallistua yhdelle tai useammalle peräkkäiselle kurssille.
  - Huhti-toukokuun kursseilla on käytössä välineet: 
  PhysioPilates-tunneilla Pilates-pallo ja Barressa vastuskuminauha (väline kuuluu kurssin hintaan ja se postitetaan osallistujille)
 • Salitunnit alkavat, kun se on mahdollista. Ilmoitamme asiasta sivuillamme, somessa  sekä vanhoille asiakkaille sähköpostilla.
 • Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti yllä olevan painikkeen kautta

 

Ilmoittautuminen viestillä

Mikäli sinulla on ongelmia Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymisen tai kirjautumisen kautta, voit ilmoittautua lomakkeella.  Laitamme viestiä, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi ja ilmoitamme, mahdutko mukaan ryhmään.

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Vahvistus- ja maksutiedot

Voit laittaa sähköpostia, jos ilmoittautumisen tai rekisteröinnin kanssa on ongelmia. Gmail ei aina vastaanota ilmoittautumisohjelmasta lähetettyjä vahvistus ja maksutietoviestejä. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et saa sähköpostiisi ko. viestejä automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Löydät omat ilmoittautumisesi ja laskusi myös ilmoittautumispalvelusta, kohdasta "omat tiedot".

Maksu erissä

Mikäli valitset maksutavaksi laskun kahdessa erässä, huomioithan, että ohjelma lähettää molemmat laskut automaattisesti antamaasi sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Laitathan siis itsellesi ylös toisen laskun eräpäivän, sillä siitä ei tule erillistä muistutusta.

Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Kevätkauden aikataulut

Aikataulut

Tutustu tuntivalikoimaan

Tuntivalikoima

Hinnasto ja maksutavat

Tiedot