Ilmoittautuminen

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautuaksesi liikuntaryhmiin, sinun tulee rekisteröityä Jäsentieto-ilmoittautumispalveluun. Rekisteröityminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Jos sinulla on ongelmia sähköisen ilmoittautumisen kanssa, otathan yhteyttä info@kirppanat.fi.

SYYSKAUSI 2022

  • 12 krt, 5.9. - 5.12.2022
  • Ei tunteja syyslomalla, vko 42
  • Aikataulut löydät täältä
  • Ennakkoilmoittautuminen kevään 2022 ryhmäläisille samaan ryhmään, kuin kevätkaudella ke 29.6. - ke 6.7.2022 sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta
  • Mahdolliset ryhmänvaihtotoiveet voi lähettää sähköisellä lomakkeella ma 4.7. - ke 6.7.2022
  • Ilmoittautuminen uusille osallistujille alkaa ma 11.7. klo 10:00 sähköisen ilmoittautumispalvelun kautta

Ilmoittautuminen viestillä

Mikäli sinulla on ongelmia Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymisen tai kirjautumisen kautta, voit ilmoittautua lomakkeella.  Laitamme viestiä, kun olemme käsitelleet ilmoittautumisesi ja ilmoitamme, mahdutko mukaan ryhmään.

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Vahvistus- ja maksutiedot

Voit laittaa sähköpostia, jos ilmoittautumisen tai rekisteröinnin kanssa on ongelmia. Gmail ei aina vastaanota ilmoittautumisohjelmasta lähetettyjä vahvistus ja maksutietoviestejä. Tarkistathan siis roskapostikansiosi, mikäli et saa sähköpostiisi ko. viestejä automaattisesti ilmoittautumisen jälkeen. Löydät omat ilmoittautumisesi ja laskusi myös ilmoittautumispalvelusta, kohdasta "omat tiedot".

Maksu erissä

Mikäli valitset maksutavaksi laskun kahdessa erässä, huomioithan, että ohjelma lähettää molemmat laskut automaattisesti antamaasi sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Laitathan siis itsellesi ylös toisen laskun eräpäivän, sillä siitä ei tule erillistä muistutusta.

Tutustuthan etukäteen peruutusehtoihimme.

Tutustu aikatauluihimme

Aikataulut

Tutustu tuntivalikoimaan

Tuntivalikoima

Hinnasto ja maksutavat

Tiedot