8
huhti
Järjestämme huhti-toukokuussa 3-5 kerran Online-kursseja. Tarjolla on Pilatesta ja Barrea odottaville & synnyttäneille sekä BabyLattareita yhdessä vauvan kanssa.
12
helmi
Järjestämme tällä hetkellä vain Online-tunteja. Salitunnit aloitetaan sitten, kun linjaukset sen sallivat. Kehitämme koko ajan etätuntitarjontaamme ja mukaan Online-tunneille voi hypätä milloin vain.
1
helmi
Helmikuun alussa alkaa kaksi uutta Online-ryhmää: Pilates synnyttäneille ja MamaPilates-odottaville. Voit osallistua tunneille reaaliajassa tai myöhemmin viikon aikana tallenteen avulla.
28
tammi
Tarkoitus oli aloittaa kevätkauden saliryhmät maanantaina 1.2.2021. Vaikka rokotukset ovat tuoneet valoa alkaneeseen vuoteen ja kevätkauteen, ei vallitseva tilanne valitettavasti näytä vielä siltä, että salituntien aloittaminen olisi suotavaa.
19
tammi
Kevätkaudella uutuutena Perheliikkarin Online-kurssi, jolle voitte siis osallistua kotoa käsin. Tunti pidetään Zoomin kautta ja tarvitse osallistumiseen vain laitteen, joka on varustettu nettiyhteydellä (kännykkä, läppäri tai tabletti).
12
tammi
Valoisaa alkanutta vuotta kaikille! Aloitamme kevätkauden porrastetusti. Ensin alkavat Online-tunnit 19.1.2021. Salitunnit alkavat 1.2.2021.
6
joulu
Ilmoittautuminen kevätkauden Online-tunneille on alkanut! Online-tunneille voivat ilmoittautua jo nyt myös uudet osallistujat. Otamme to 10.12. asti vastaan jatkoilmoittautumisia salitunneille syksyn ryhmäläisiltä. Pe 11.12. ilmoittautuminen aukeaa myös uusille osallistujille.
2
joulu
Voit osallistua tunneillemme Zoomin välityksellä mistä tahansa! Joulukuun etätunteja tarjoamme Barrea ja Pilatesta.
24
marras
Suurimmassa osassa syksyn ryhmistämme on kauden viimeiset tunnit tällä marraskuun viimeisellä viikolla. Ilmoitamme myöhemmin tällä viikolla, vaikuttavatko uudet rajoitukset niihin ryhmiin, joissa on tunteja vielä tulevien viikkojen aikana.
5
marras
Nyt kun myös II-jakson kurssit ovat käynnissä, alamme suunnitella kevätkautta. Aikataulu saadaan toivottavasti kasaan marraskuun aikana ja ilmoittautumiset alkavat heti sen jälkeen.