30
marras
Kevätkautemme starttaa tammikuussa, loppiaisen jälkeen. Täältä näet ilmoittautumisten aikataulun ja pääset tutustumaan kevään aikatauluihimme.
10
loka
Vielä ehdit mukaan syyskauden ryhmiimme! Uudet 6-kerran MamaPilates, BabyPilates ja BabyBarre-kurssit alkavat pian. Lisäksi tilaa on muutamassa jo alkaneessa ryhmässä.
31
elo
Syyskautemme alkaa maanantaina 5.9.2022. Useassa ryhmässä on vielä tilaa ja myös täynnä olevien ryhmien tilanne saattaa kauden alussa vielä hieman elää.
23
elo
Syyskausi ja samalla 19. toimintavuotemme alkaa pian! Vielä ehdit ilmoittautua mukaan toimintaamme.
29
kesä
Syksyn aikataulumme on valmis! Ilmoittautuminen aukeaa uusille osallistujille ma 11.7. klo 10:00. Kevään 2022 ryhmäläisillä on aikaa ennakkoilmoittautua ke 6.7. saakka.
11
huhti
Järjestämme 3-4 kerran kursseja vielä kevätkauden jatkoksi. Ilmoittautuminen alkaa 19.4.!
11
maalis
Uudet 6-kerran MamaPilates-, BabyPilates ja BabyBarre -kurssit alkavat pian. Tervetuloa mukaan!
6
helmi
Kevätkauden tunnit alkavat ma 7.2. alkavalla viikolla. Muutamissa ryhmistä on vielä tilaa. Myös täynnä oleviin ryhmiin voi ilmoittautua jonoon, sillä tilanne ryhmissä elää usein hieman kauden alkuviikoilla.
24
tammi
Avin 31.1. julkaiseman tiedotteen mukaan liikuntatilojen sulku päättyy ja tilat voidaan avata huomisesta lähtien kaiken liikuntatoiminnan käyttöön, kaikenikäisille. Useassa ryhmässä on vielä tilaa - tervetuloa mukaan liikkumaan!
27
joulu
Avin tekemän päätöksen mukaan ainoastaan alle 18-vuotiaat saavat harjoitella sisätiloissa 10.1. - 24.1.2022 välisenä aikana. Näin ollen kevätkauden aloituksemme siirtyy kaikkien ryhmien osalta.