17
maalis
Loppukevään kurssien aikataulut ovat pian valmiina. Luvassa on tunteja niin odottaville, synnyttäneille kuin lapsiperheille. Uutuuksina mm. Taapero- ja Perhesirkusta ja Taapero- ja Tenavatanssia sekä BabyJoogaa!
13
maalis
Aurinko alkaa jo ihanasti lämmittää ja meillä Kirppanoissa suunnataan nyt katseet loppukevääseen! Suunnitteilla on uusia 4-6 kerran kursseja huhti-toukokuulle.
15
tammi
Kurkkaa, missä kevätkauden ryhmissämme on vielä tilaa. Uusia 6-kerran kursseja alkaa helmikuun lopussa ja koko kauden kestävissä ryhmissäkin on vielä tilaa.
13
tammi
Muutaman vuoden tauon jälkeen Kirppanoiden ryhmät jatkuvat taas Espoossa. Espoon sali sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, Aalto-yliopiston metroaseman yläpuolelta.
29
joulu
Kirppanoiden kevätkausi alkaa tammikuussa, heti loppiaisen jälkeen. Tule mukaan toimintaamme nauttimaan liikunnan ilosta!
30
marras
Kevätkautemme starttaa tammikuussa, loppiaisen jälkeen. Täältä näet ilmoittautumisten aikataulun ja pääset tutustumaan kevään aikatauluihimme.
10
loka
Vielä ehdit mukaan syyskauden ryhmiimme! Uudet 6-kerran MamaPilates, BabyPilates ja BabyBarre-kurssit alkavat pian. Lisäksi tilaa on muutamassa jo alkaneessa ryhmässä.
31
elo
Syyskautemme alkaa maanantaina 5.9.2022. Useassa ryhmässä on vielä tilaa ja myös täynnä olevien ryhmien tilanne saattaa kauden alussa vielä hieman elää.
23
elo
Syyskausi ja samalla 19. toimintavuotemme alkaa pian! Vielä ehdit ilmoittautua mukaan toimintaamme.
29
kesä
Syksyn aikataulumme on valmis! Ilmoittautuminen aukeaa uusille osallistujille ma 11.7. klo 10:00. Kevään 2022 ryhmäläisillä on aikaa ennakkoilmoittautua ke 6.7. saakka.