24
syys
Ensimmäiset Online-tunnit löytyvät nyt ilmoittautumispalvelusta. Tunneille voi osallistua reaaliajassa tai jos et pääse mukaan tunnin aikaan, voit tehdä treenin tallenteen avulla myös myöhemmin, sinulle sopivana aikana.
8
syys
Syyskautemme on käynnissä ja moni ryhmistä on jo ainakin alkukauden osalta täynnä. Ryhmäkoot pidetään toistaiseksi tavanomaista pienempinä, jotta kaikille on hyvin tilaa liikkua salissa. Olemme suunnittelemassa etätunteja saleissa pidettävien tuntien rinnalle, jotta kaikki halukkaat pääsisivät osallistumaan toimintaamme. Otamme nyt mielellämme vastaan toiveita näiden etätuntien suhteen.
3
syys
Meiltä on toivottu salituntien ohella myös etätunteja. Ja nyt sellainen olisi ensimmäistä kertaa tarjolla - jo tämän viikon sunnuntaina! Ohjaajana äitiysfysioterapeutti, Barre-ohjaaja Sonja Toivola.
14
elo
Syyskautemme alkaa porrastetusti elokuun lopussa / syyskuun alussa. Olemme päivittäneet ryhmäkokoja ja laitamme jokaiselle ryhmälle toimintaohjeet ennen kauden alkua. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaan, Vielä mahtuu mukaan osaan ryhmistä, tervetuloa nauttimaan liikunnan ilosta!
18
touko
Kirppanoiden kevätkausi on päättynyt huhtikuun lopussa. Tänä vuonna emme pystyneet starttaamaan loppukevään / alkukesän ryhmiä vallitsevan tilanteen ja viranomaisten asettamien ohjeistusten vuoksi. Nyt suuntaamme katseet syksyyn.
12
maalis
Päivitämme tälle sivulle tietoa toiminnastamme 12.3. eteenpäin. Laitamme kaikille ryhmäläisille myös viestiä oman tunnin tilanteesta. Olemme kiitollisia kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä meille kaikille täysin uudessa ja haastavassa tilanteessa.
28
helmi
Mukaan ryhmiimme voi tulla myös kesken kauden. Hinta on aina jäljellä olevien kertojen mukaan. Tsekkaa täältä ryhmät, joissa on vielä tilaa ja tule mukaan!
17
helmi
Viikolla 8 ryhmissämme on talvilomatauko. Muutamat tunnit pidetään lomasta huolimatta. Mukavaa talvilomaviikkoa kaikille!
12
helmi
Seuraavat 5-6 kerran kurssit alkavat helmikuussa, hiihtoloman jälkeen, viikolla 9. Tarjolla on BabyBarrea, BabyPilatesta ja Vauvajumppaa vauvan kanssa, MamaPilatesta, Mamabarrea ja Mammajoogaa raskaana oleville sekä Barrea, Pilatesta ja Eroon erkaumasta- pienryhmävalmennus synnyttäneille. Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!
10
joulu
Lahjaksi liikuntaa ja hyvää oloa! Kauniit lahjakorit nyt saavilla. Valitse haluamasi summa ja saatuasi tilausvahvistuksen voit tulla noutamaan kortin keskustan toimipisteestämme. Myös postitusmahdollisuus.