18
huhti
Järjestämme 3-4 kerran kursseja varsinaisen kevätkauden perään. Ilmoittautuminen aukeaa la 20.4. klo 12:00
18
huhti
Olemme mukana Lapsimessuilla järjestämällä maksuttomia tutustumistunteja odottaville ja synnyttäneille.
3
huhti
Uusia 6-kerran kursseja alkaa huhtikuussa. Tervetuloa mukaan uudet osallistujat ja muistakaa ilmoittautua jatkoon nykyiset ryhmäläiset!
12
helmi
Seuraavat kurssimme alkavat maaliskuun alussa. Tarjolla on MamaJoogaa ja MamaPilatesta raskaana oleville, BabyPilatesta ja -Barrea aikuiselle ja vauvalle sekä Perheliikkaria sirkusteemalla lapsiperheille.
10
tammi
Kevätkauden ryhmämme starttaavat maanantaina 15.1. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Kursseja alkaa myös maalis- ja huhtikuussa ja ilmoittautuminen näihinkin ryhmiin on jo auki.
25
joulu
Vielä ehdit hyödyntää vuodenvaihteessa vanhenevat liikuntaedut! Täältä löydät ohjeet saldon käyttämiseen sekä paperisten seteleiden toimittamiseen.
27
marras
Kevätkauden aikataulumme on valmis ja otamme nyt ennakkoilmoittautumisia syksyn ryhmäläisiltä. Ilmoittautuminen avautuu myös uusille osallistujille ma 4.12. klo 12:00.
10
marras
Suunnittelemme parhaillaan tammikuussa alkavan kevätkauden aikatalua. Ilmoittautuminen alkaa pian!
3
loka
Kirppanoiden nettikaupan, FeelGood -shopin POP-UP shop pidetään Tapanilassa kolmen päivän ajan lokakuussa: 10.10. - 12.10.2023.
28
syys
Mukaan toimintaamme pääsee hyvin myös kesken kauden - uudet 6-kerran kurssit odottaville sekä aikuiselle yhdessä vauvan kanssa alkavat lokakuun lopussa. Jos olet käynyt tunneilla jo I-jaksolla, voit myös hyvin jatkaa seuraavalla jaksolla.