12
helmi
Seuraavat kurssimme alkavat maaliskuun alussa. Tarjolla on MamaJoogaa ja MamaPilatesta raskaana oleville, BabyPilatesta ja -Barrea aikuiselle ja vauvalle sekä Perheliikkaria sirkusteemalla lapsiperheille.
10
tammi
Kevätkauden ryhmämme starttaavat maanantaina 15.1. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Kursseja alkaa myös maalis- ja huhtikuussa ja ilmoittautuminen näihinkin ryhmiin on jo auki.
25
joulu
Vielä ehdit hyödyntää vuodenvaihteessa vanhenevat liikuntaedut! Täältä löydät ohjeet saldon käyttämiseen sekä paperisten seteleiden toimittamiseen.
27
marras
Kevätkauden aikataulumme on valmis ja otamme nyt ennakkoilmoittautumisia syksyn ryhmäläisiltä. Ilmoittautuminen avautuu myös uusille osallistujille ma 4.12. klo 12:00.
10
marras
Suunnittelemme parhaillaan tammikuussa alkavan kevätkauden aikatalua. Ilmoittautuminen alkaa pian!
3
loka
Kirppanoiden nettikaupan, FeelGood -shopin POP-UP shop pidetään Tapanilassa kolmen päivän ajan lokakuussa: 10.10. - 12.10.2023.
28
syys
Mukaan toimintaamme pääsee hyvin myös kesken kauden - uudet 6-kerran kurssit odottaville sekä aikuiselle yhdessä vauvan kanssa alkavat lokakuun lopussa. Jos olet käynyt tunneilla jo I-jaksolla, voit myös hyvin jatkaa seuraavalla jaksolla.
23
touko
Olemme saaneet syyskauden aikataulumme valmiiksi! Elo-syyskuussa käynnistyvä syyskausi starttaa samalla Kirppanoiden 20. toimintavuoden!
15
huhti
Loppukevään kurssien aikataulu on nyt valmis! Luvassa on tunteja niin odottaville, synnyttäneille kuin lapsiperheille. Uutuuksina mm. Taapero- ja Perhesirkusta ja Taapero- ja Tenavatanssia sekä BabyJoogaa & Aikuinen & lapsi -joogaa!
3
huhti
Iloksemme saamme ilmoittaa, että Kirppanat on mukana Lapsimessuilla Helsingin Messukeskuksessa 14.-16.4.! 

Kevään hauskin viikonloppu tarjoaa koko perheen yhteistä aikaa monipuolisten aktiviteettien parissa.