Ajankohtaista tietoa osallistujille

Julkaistu 12.3.2020
Päivitämme tälle sivulle tietoa toiminnastamme 12.3. eteenpäin. Laitamme kaikille ryhmäläisille myös viestiä oman tunnin tilanteesta. Olemme kiitollisia kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä meille kaikille täysin uudessa ja haastavassa tilanteessa.

Kauden päätös, huhtikuu 2020

Emme valitettavasti pääse viemään kautta loppuun saleissa. Tunteja ei voida vallitsevien rajoitusten vuoksi pitää myöskään ulkona. Toivomme, että ohjaajiemme tekemät etäharjoittelumateriaalit voisivat korvata ne kerrat, joita ei voitu saleissa pitää. Kevään ryhmäläisten käytössä on kaikkien ohjaajien ja ryhmien materiaalit, eli voitte treenata ja liikkua kotona ja ulkona itsenäisesti kaikkien ryhmien ohjeilla. Tilanne on meille monin tavoin nyt varsin haastava, mutta uskomme ja toivomme, että saamme uuden kauden startattua elo-syyskuussa. Mikäli toivot tarjotuista materiaaleista huolimatta mahdollisuutta käydä korvaamassa syyskaudella, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla huhti-toukokuun aikana.


24.3.2020
Tällä hetkellä ryhmiemme kokoontuminen on estynyt aluehallintoviraston määräyksistä johtuen. Kirppanoiden ohjaajat ovat tuottaneet teille videoita ja ohjeita, joiden avulla liikunta säilyy toivottavasti osana arkeanne myös tämän poikkeustilanteen ajan. Saatte käyttöönne kaikkien ohjaajiemme videot, eli jos perheessänne on jo lapsia, voitte oman treenisi lisäksi hyödyntää heille suunnattua materiaalia. Kaikki materiaalit löytyvät materiaalipankista, joka päivittyy vielä. Jos et ole saanut salasanaa materiaalipankkiin, voit pyytää sen sähköpostilla: info@kirppanat.fi. Ohjaajat kuulevat mielellään myös teidän kuulumisianne ja auttavat, jos harjoitteista tulee kysyttävää. Ohjaajat tavoitat myös tuon yllä olevan osoitteen kautta. Materiaalipankin videot ja kirjalliset ohjeet ovat käytössänne koko huhtikuun ajana.

 

17.3.2020
Olemme ilmoittaneet kevään 2020 ryhmäläisille, että ryhmämme eivät toistaiseksi kokoonnu. Sen sijaan jaamme teille osallistujille ideoita ja materiaalia omatoimiseen liikkumiseen eri muodoissa. Ensimmäiset videotervehdykset ja kotiliikuntamateriaalit on jo ladattu käyttöönne. Ohjeet on lähetetty sähköpostilla. Jos et ole saanut viestiä, kannattaa kurkata roskapostikansioista. Jos viestiä ei löydy sieltäkään, voit pyytää ohjeet sähköpostilla info@kirppanat.fi

Liikunnan iloa jokaiseen kotiin! 

 

15.3.2020

Perustuen THL:n ja hallituksen suosituksiin, olemme päätyneet perumaan ensi viikon ma eli 16.3. tunnit. Asiasta on ilmoitettu kaikille maanantain ryhmien osallistujille sähköpostilla. Mikäli viestiä ei näy, kannattaa kurkata roskaposteista. Ilmoitamme ti - pe ryhmille pian ensi viikon tunneista. Seuraamme tilannetta ja ohjeistusta päivittäin ja ilmoitamme teille seuraavista viikoista suoraan sähköpostilla. Olemme kiitollisia ymmärryksestänne ja kärsivällisyydestänne tämän varsin hämmentävän ja kaikille täysin uuden tilanteen äärellä. Haluamme nyt toimillamme turvata etenkin riskiryhmiin kuuluvien turvallisuuden sekä hidastaa epidemian leviämistä. Ymmärrämme, että osallistujia tunnin peruuntuminen voi harmittaa ja jatko mietityttää. 

Olemme ohjaajien kanssa ehtineet jo vähän ideoida ja selvittää erilaisia ratkaisuja jos/kun tilanne jatkuu. Ensi viikolla ohjaajamme jakavat ryhmille pieniä videoita sekä kuvallisia ja kirjallisia ohjeita omatoimiseen liikkumiseen ja treenaamiseen. Samaan aikaan selvitämme mahdollisuutta pitää jatkossa tarvittaessa tunteja esim. ulkona tai jonkin alustan / sovelluksen kautta etänä.

Kuulemme mielellämme nyt myös teidän ajatuksianne ja toiveita jatkon suhteen. Myös kaikki ideat joko etätuntien, videoiden jakamisen tai ulkoliikuntapaikkojen suhteen ovat sydämellisesti tervetulleita! Tavoitat meidän sähköpostilla info@kirppanat.fi

Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille! Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme! <3


12.3.2020
Hei rakkaat ryhmäläisemme! Pohdimme täällä juuri ohjaajiemme kanssa erilaisia vaihtoehtoja tarjota teille ideoita ja virikkeitä liikuntaan lähiviikkojen aikana. Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tämän meille kaikille uuden ja haastavan tilanteen äärellä. Turvallisuus ja varovaisuus on mielestänne nyt ensisijaisen tärkeää ja teemme kaikkemme, että liikunnan ilo saadaan jatkumaan, vaikka osallistuminen tunneille ei fyysisesti olisi mahdollista. Näillä näkymin tunteja ei pidetä ensi viikolla, eli 16.3. alkaen, vaan jaamme ohjeita sähköpostilla ja selvitämme samalla mahdollisuutta pitää tunteja tarvittaessa loppukaudesta ulkona, tai mahdollisten livetreenien pitämistä etänä. Laitamme kaikille ryhmäläisille sähköpostia ennen ensi viikon tunteja.

Jos tulee kysyttävää tai ideoita, laitathan sähköpostia info@kirppanat.fi 

Aurinkoista viikonloppua!
Team Kirppanat