Ilmoittautuminen kevätkauden 2021 ryhmiin alkaa

Julkaistu 6.12.2020
Ilmoittautuminen kevätkauden Online-tunneille on alkanut! Online-tunneille voivat ilmoittautua jo nyt myös uudet osallistujat. Otamme to 10.12. asti vastaan jatkoilmoittautumisia salitunneille syksyn ryhmäläisiltä. Pe 11.12. ilmoittautuminen aukeaa myös uusille osallistujille.

kevät 2020 harrastus.png

KEVÄTKAUSI 2021

Kevätkauden aikataulumme on valmis! Kevätkausi alkaa tammikuun puolessa välissä. Aikataulussa on pääosin samat ryhmät, kuin syyskaudella. Hakaniemen salin tiloissa alkoi remontti,  joten Hakaniemessä ei valitettavasti ole kevätkaudella ryhmiä. Uutena salina kevätkaudella on Hipkon sali Metsälässä. 

Viikkotuntien kevätkaudessa on 12 tuntia. Hiihtolomaviikolla ei ole tunteja. Pilatesta ja Barrea odottaville ja synnyttäneille pidetään 4-5 kerran kursseina. Kurssien II-jaksolle voi osallistua, vaikkei olisi osallistunut I-jaksolle. Kevätkaudella ryhmäkoot ovat tavanomaista pienempiä (keskustassa 6 osallistujaa, muissa ryhmissä toistaiseksi max. 10).

Kevätkaudella pidämme myös Online-tunteja, joille voi osallistua Zoom-alustan kautta kotoa käsin. Kevään Online-tuntitarjonnasta löytyy Perheliikkari 1-3 v., Pilates odottaville ja synnyttäneille ja Barre odottaville ja synnyttäneille. Online-tunneilla voi myös korvata poissaoloja kevään salitunneila.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

Ilmoittautumispäivät:

- Ilmoittautuminen kevätkauden Online-tunneille on alkanut! Online-tunneille voivat  ilmoittautua jo nyt myös uudet osallistujat.
- ilmoittautuminen kevään salitunneille to 10.12. asti vain syksyn 2020 ryhmäläisille (samaan ryhmään, kuin syyskaudella).
- mahdolliset ryhmänvaihtotoiveet saa lähettää lomakkeella, joka avautuu sivuillemme ke 9.12. klo 11:00.
- pe 11.12. alkaen klo 11:00 ilmoittautuminen on auki myös uusille osallistujille

Mukavaa loppuvuotta ja iloista joulun odotusta kaikille! Toivottavasti tavataan tammikuussa, salitunneilla tai etänä Zoomin kautta!