Kevätkausi alkaa Online-tunneilla 19.1.2021

Julkaistu 12.1.2021
Valoisaa alkanutta vuotta kaikille! Aloitamme kevätkauden porrastetusti. Ensin alkavat Online-tunnit 19.1.2021. Salitunnit alkavat 1.2.2021.

KIRPPANAT ONLINE

19.1.2021 alkaen voit osallistua kotoa käsin seuraaville kursseillemme:

PERHELIIKKARI n. 1-3 v.

- ke 20.1. - 10.2.2021 (4 krt, 44 €)
- klo 9:30 - 10:15 + tallenne käyttöön viikon ajaksi
- ohjaajana liikunta-alan konkari Satu-Maria Ruotsalainen

Perheliikkarin Online-kurssilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, kuten tasapaino-, liikkumis- ja välineenkäsittelytaitoja. Tunnit koostuvat helposti toteutettavista leikeistä, loruista ja musiikkiliikunnasta sekä aikuisen ja lapsen yhteisistä tempuista. Tunneilla käytettävät välineet, kuten pehmolelu, hattu, lakana ja sanomalehti, löytyvät jokaisesta kodista. Tervetuloa liikkumaan yhdessä ruudun ääreen!

PILATES ODOTTAVILLE & SYNNYTTÄNEILLE

- ti 19.1. - 16.2.2021 (5 krt, 70 €)
- klo 19:00 - 19:45 + tallenne käyttöön viikon ajaksi
- ohjaajana fysioterapeutti ja PhysioPilates-ohjaaja Irina Kivi
Pilates-harjoittelun avulla opit oikeaa kehonhallintaa ja harjoitat kestävyyttä ja koordinaatiokykyä. Harjoittelu vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä lantionpohjaa ja auttaa säilyttämään hyvän ryhdin raskauden aikana. Synnytyksen jälkeen Pilates-harjoittelu auttaa kehoa palautumaan raskaudesta, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa sekä lisää liikkuvuutta. Liikkeet ovat turvallisia odottaville ja synnyttäneille ja ohjaaja antaa useista liikkeistä myös vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. 

BARRE ODOTTAVILLE & SYNNYTTÄNEILLE


- to 21.1. - 18.2.2021 (5 krt, 70 €)
- klo 18:00 - 18:45 + tallenne käyttöön viikon ajaksi
- ohjaajana äitiysfysioterapeutti ja Barre-ohjaaja Sonja Toivola

Barre on baletin harjoitteisiin pohjautuva liikuntalaji, jossa haastetaan erityisesti syviä keskivartalon lihaksia, reisiä ja pakaroita, lantionpohjan lihasharjoittelua unohtamatta. Baletin lisäksi tunneilla on elementtejä joogasta ja pilateksesta, yhdistäen liikkuvuutta, kehonhuoltoa, tasapainoa ja lihaskuntoharjoittelua hauskalla tavalla. Aiempaa tanssitaustaa tai osaamista ei edellytetä, ja kaikki liikkeet tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Tunti, joka sopii koko raskausajalle sekä synnytyksen jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen ryhmiin onnistuu sähköisesti: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen
Saat ilmoittautumisen jälkeen automaattisesti vahvistusviestin ja maksutiedot sähköpostiisi. Jos viestejä ei näy, kannattaa kurkata roskaposteista. 

KEVÄTKAUDEN SALITUNNIT

Myös kevätkauden salitunneille mahtuu mukaan. Aikataulu löytyy täältä. Ryhmäkoot ovat entistä pienemmät (keskustassa max. 5 osallistujaa, muissa max. 8-10). Lähetämme kaikille osallistujille ohjeet turvalliseen harrastamiseen ennen kauden alkua. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää ryhmistämme, laitathan viestiä. 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan toimintaamme!