Kevätkausi alkaa 7.2.2022

Julkaistu 24.1.2022
Avin 31.1. julkaiseman tiedotteen mukaan liikuntatilojen sulku päättyy ja tilat voidaan avata huomisesta lähtien kaiken liikuntatoiminnan käyttöön, kaikenikäisille. Useassa ryhmässä on vielä tilaa - tervetuloa mukaan liikkumaan!

Kevätkausi 2022

Alta löydät ryhmien päivitetyt alkamis- ja loppumispäivät:
 

 • Metsälän Perheliikkari 1-3 v. ja Vauvajumppa
  ma 7.2. - 2.5.2022 (12 krt)
  * Perheliikkarissa on vielä 2 paikkaa vapaana

 • Töölön Perheliikkarit 
  ma 7.2. - 9.5.2022 (ei 21.2., 12 krt)
  * 3-5 v. Perheliikkarissa (klo 18) on vielä 1 vapaa paikka

 • BabyPilates 0-7 kk ja 7 kk+ Kampissa ja Kalliossa
  tiistaisin
  I-jakso 8.2. - 22.3.2022  (ei 22.2.)
  II-jakso 29.3. - 10.5.2022 (ei 19.4.)
  * Ryhmissä on tilaa

 • Pitäjänmäen Taaperojumppa 1-2 v. ja Perheliikkari 2-4 v.
  tiistaisin 8.2. - 3.5.2022 (ei 22.2.)

 • MamaPilates-kurssit keskustassa
  maanantaisin (aloitus varmistuu ma 31.1.)
  I-jakso: 7.2. - 21.3.2022 (6 krt, ei 21.2.)
  II-jakso: 28.3. - 2.5.2022 (6 krt)

  keskiviikkoisin
  I-jakso 9.2. - 23.3.2022 (6 krt, ei 23.2.)
  II-jakso 30.3. - 4.5.2022 (6 krt)
  * Keskiviikon ryhmissä on vielä tilaa

 • BabyBarre 0-7 kk ja 7 kk+ Kampissa
  torstaisin
  I-jakso 10.2. - 17.3.2022
  II-jakso 24.3. - 28.4.2022
  * I-jaksolla tilaa on 0-7 kk ryhmässä, II-jaksolla molemmissa ryhmissä 

 

Kevään koko aikataulu löytyy päivitettynä täältä.

Pilates-videot odottaville ja synnyttäneille

Olemme kuvanneet kolmen videon tallennekokonaisuudet kotiharjoitteluun raskaana oleville ja synnyttäneille. Tallennepaketit ovat nyt myynnissä Kirppanat Shop -nettikaupassa. Videopakettien hinta on 29 € ja videot ovat katsottavissa 3 kk:n ajan. Tunnit on suunnitellut ja ohjaannut PhysioPilates-ohjaaja ja fysioterapeutti Irina Kivi. Pääset nettikauppaan tästä.
 

PhysioPilates odottaville.png

physiopilates_synnyttäneille_videot.png

MamaPilates - välineinä erilaiset pallot ja pilatesrengas

Raskauden aikainen pilatesharjoittelu auttaa kehoa sopeutumaan raskauden ajan muutoksiin, valmistaa kehoa synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Voit osallistua kurssille, missä tahansa raskauden vaiheessa. Pilates-harjoittelu vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä lantionpohjaa ja auttaa säilyttämään hyvän ryhdin raskauden aikana.  Pienryhmässä ohjaaja voi antaa myös vaihtoehtoisia liikkeitä ja alkuasentoja. Lue lisää...

BabyBarre - teemana ylväs ryhti ja keskivartalon tuki

BabyBarre-tunneilla pääset tutustumaan Barreen yhdessä vauvasi kanssa. Barre on baletin harjoitteisiin pohjautuva liikuntalaji, jossa haastetaan erityisesti keskivartalon lihaksia, reisiä ja pakaroita. Harjoitteita tehdään sekä seisten balettitangon äärellä, että mattotasolla. BabyBarressa ei tehdä hyppyjä eikä vaikeita koreografioita. Aikaisempaa tanssitaustaa tai osaamista ei siis edellytetä. Vauvat voivat olla tarpeen mukaan osan tunnista myös kantoliinassa / repussa. Vauvalle voi ottaa mukaan oman viltin ja leluja viihdykkeeksi. Tunneilla edetään rennosti, pienten ehdoilla. 

Vauvajumppa - teemana lihaskuntoa ja kehonhuoltoa

Vauvajumpassa liikutaan pienten ehdoilla, tehden sekä sykkeen nostatusta että lihaskuntoliikkeitä ja kehonhuoltoa. Liikkeet on suunniteltu vauvalle ja vanhemmalle, eli tunti sopii niin äidille kuin isällekin. Vanhemman sylissä liikkuessaan vauva saa kokemuksen musiikin ja liikkeen rytmistä, sekä erilaisista asennoista ja liikkeistä. Tunneilla liikuntaan reippaasti, eli syke nousee, lihakset pääsevät töihin ja kunto kasvaa. Tunneilla edetään rennosti ja turvallisesti, vauvan tarpeet huomioiden.

Perheliikkari - teemana pallotaiturit ja vikkelät vipeltäjät

Perheliikkarissa kehitetään perusliikuntataitoja, koordinaatiota, motoriikkaa ja sosiaalisuutta erilaisten liikuntaleikkien, rytmien ja temppujen avulla. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikunnan taitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta.  Perheliikkariin voi tulla yhden tai useamman lapsen kanssa. Myös alle 1-vuotiaat pikkusisarukset ovat tervetulleita mukaan tunneille maksutta, esim. kantorepussa tai -kopassa.

Perheliikkari - teemana liikuntaseikkailu

Liikuntaseikkailu on koko perheen yhteinen, vauhdikas liikuntahetki.  Motoriset perustaidot kehittyvät monipuolisesti ulkona seikkailen ja heräävään luontoon tutustuen. Tunnit pidetään sään mukaan joko koulun liikuntasalissa tai koulun piha-alueella. Sisätilat ja wc:t ovat käytössä.

 

Salien tulo-ohjeet

Metsälä
Kamppi
Keskusta
Pitäjänmäki