Kimppatreenit Viikissä, tule mukaan!

Julkaistu 10.9.2018
Kimppatreeneissä yhdistyy sekä aikuisen, että lapsen liikuntaharrastus - samalla saatte nauttia yhdessäolosta ja hauskasta vauhdikkaasta tekemisestä iloisessa ilmapiirissä.

Treenataan yhdessä!

Kimppatreeni aikuisille ja lapsille (5 v+)
Aika: Torstaisin klo 17:15 – 18:00, 20.9. – 29.11.2018 (10 krt)
Paikka: Asukastalo Kunnossa, os. Leskirouva Freytaginkuja 10
Ohjaaja: liikunnanohjaaja ja kolmen lapsen äiti Jonna
Hinta: Kurssimaksu 118 € /pari tai tiimi, maksu laskulla 1 tai 2 erässä, sekä yleisimmillä liikuntaeduilla (setelit & saldo). Mahdollisia poissaoloja voi korvata muilla tunneilla.
 

Helppoa - hauskaa - hikistä

Kimppatreeneissä aikuiset ja lapset treenaavat ja liikkuvat yhdessä! Harjoitukset ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Tunnit koostuvat kehonpainoharjoittelusta sekä kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelusta. Aluksi tehdän erilaisia lämmittely- ja energianpurkuharjoituksia, joissa korostuu liikunnan ilo ja aikuisen ja lapsen yhdessä tekeminen. Kun on saatu punaa poskille, alkaa oman parin tai "tiimin" kesken tehtävät hauskat ja toiminnalliset lihaskuntoharjoitteet. Ohjaaja näyttää mallia ja antaa tarvittaessa myös erilaisia vaihtoehtoja. Tunnin lopulla otetaan vielä loppuspurtit, ennen loppurauhoittumista, jonka aikana huolletaan niin aikuisen, kuin lapsen kehoa venyttelyn ja esim. pallohieronnan avulla. Tärkeintä on liikunnan ilo ja hauska yhdessä tekeminen!

Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan treenaamaan!