Online-tunteja tarjolla

Julkaistu 3.9.2020
Meiltä on toivottu salituntien ohella myös etätunteja. Ja nyt sellainen olisi ensimmäistä kertaa tarjolla - jo tämän viikon sunnuntaina! Ohjaajana äitiysfysioterapeutti, Barre-ohjaaja Sonja Toivola.

BARRE ODOTTAVILLE JA SYNNYTTÄNEILLE

Aika: sunnuntaina 6.9. klo 17:30 - 18:15
Tutustumishinta: 8 € (laskulla / sähköisillä liikuntaeduilla)

Äitiysfysioterapeutin ohjaama tunti, joka sopii koko raskausajalle (mikäli oma vointi sallii) sekä synnytyksen jälkeen. Barre on baletin harjoitteisiin pohjautuva liikuntalaji, jossa haastetaan erityisesti syviä keskivartalon lihaksia, reisiä ja pakaroita, lantionpohjan lihasharjoittelua unohtamatta. Baletin lisäksi tunneilla on elementtejä joogasta ja pilateksesta, yhdistäen liikkuvuutta, kehonhuoltoa, tasapainoa ja lihaskuntoharjoittelua hauskalla tavalla. 

Aikaisempaa tanssitaustaa tai osaamista ei edellytetä, ja kaikki liikkeet tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Omaa balettitankoa ei tarvitse kotoa löytyä, mutta jonkinlainen tukeva tuoli tai vastaava on hyvä olla käden ulottuvilla tasapainoa helpottamaan. Tunnin kesto on 45min, minkä jälkeen olo on takuulla ballerinamaisen ryhdikäs ja tuntee tehneensä hymyssä suin tehokkaan, mutta turvallisen treenin.

Tunti pidetään Zoom-alustan kautta. Läppärillä tunnille voi osallistua selaimen kautta, tabletilla tai kännykällä maksuttoman Zoom-sovelluksen kautta. Tallenne jää käyttöön viikon ajaksi, eli voit halutessasi tehdä tunnin useampaan kertaan. Tai jos et pääse osallistumaan sunnuntain tunnille, voit ilmoittautua silti mukaan, ja tehdä treenin sopivana ajankohtana seuraavan viikon aikana.

Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen
Lisätietoa: info@kirppanat.fi

Let’s Meet at the Barre!