ONLINE-tunnit alkavat

Julkaistu 24.9.2020
Ensimmäiset Online-tunnit löytyvät nyt ilmoittautumispalvelusta. Tunneille voi osallistua reaaliajassa tai jos et pääse mukaan tunnin aikaan, voit tehdä treenin tallenteen avulla myös myöhemmin, sinulle sopivana aikana.

KIRPPANAT ONLINE

Voit osallistua ONLINE-tunneillemme missä (ja milloin) vain! Kirppanoiden etätunnit striimataan reaaliajassa ZOOM-alustan välityksellä. Voit osallistua tunneille helposti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Saat ohjeet maksuttoman Zoom-sovelluksen lataamiseen ja linkin tunnille osallistumiseen sähköpostilla.

Tuntien hinta on 8 €/krt ja tunnista jää tallenne osallistujien käyttöön seuraavaan tuntiin saakka. Maksutapoina ovat lasku sekä liikuntasetelit ja sähköiset liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi, Tyky ja Eazybreak.

Online-tunneilla voit myös korvata poissaolojasi salitunneilta. Valitse siinä tapauksessa pudotusvalikosta korvaustuntien lista.

Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

PILATES synnyttäneille, vauvan kanssa tai ilman

tiistaina 6.10, klo 15:15 - 16:00
Ohjaaja: Irina Kivi
Fysioterapeutti & PhysioPilates-ohjaaja
Tunnin esittelyvideo: https://youtu.be/NE84qeVHP5M

Pilates-harjoittelu auttaa kehoa palautumaan raskaudesta, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa sekä lisää liikkuvuutta. Liikkeet ovat turvallisia synnyttäneille ja ohjaaja antaa useista liikkeistä myös vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Välineitä ei tarvita, jumppamatto tai muu pehmeä alusta riittää. Tunti on suunnattu äideille, mutta vauvat on huomioitu ja heidät voi ottaa tarvittaessa mukaan osaan liikkeistä. Tunnista jää tallenne osallistujien käyttöön seuraavaan tuntiin saakka, joten voit tehdä treenin myös myöhemmin ja niin monta kertaa kuin haluat.

MamaPilates raskaana oleville


perjantaina 9.10. klo 13:30 - 14:15
Ohjaaja: Irina Irina Kivi
Fysioterapeutti & PhysioPilates-ohjaaja
Tunnin esittelyvideo: https://youtu.be/q6YEUoy6URg

Pilates-harjoittelun avulla opit oikeaa kehonhallintaa ja harjoitat kestävyyttä ja koordinaatiokykyä. Harjoittelu vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä lantionpohjaa, valmistaa kehoa synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan ja auttaa säilyttämään hyvän ryhdin raskauden aikana. Tunnille voi osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa. Välineitä tai aikaisempaa kokemusta Pilateksesta et tarvitse. Vesipullo ja jumppa-alusta tai tavallinen matto riittää hyvin. 

Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!

BARRE odottaville ja synnyttäneille

sunnuntaina 11.10. klo 17:00 - 17:45
Ohjaaja: Sonja Toivola
Äitiysterapeutti & Barre-ohjaaja
Tunnin esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=ryRZwHaks0E&t=3s

Barre on baletin harjoitteisiin pohjautuva liikuntalaji, jossa haastetaan erityisesti syviä keskivartalon lihaksia, reisiä ja pakaroita, lantionpohjan lihasharjoittelua unohtamatta. Baletin lisäksi tunneilla on elementtejä joogasta ja pilateksesta, yhdistäen liikkuvuutta, kehonhuoltoa, tasapainoa ja lihaskuntoharjoittelua hauskalla tavalla. Aiempaa tanssitaustaa tai osaamista ei edellytetä, ja kaikki liikkeet tehdään aina omaa kehoa kuunnellen. Tunti sopii koko raskausajalle (mikäli vointi sallii) sekä synnytyksen jälkeen.

Omaa balettitankoa ei tarvitse kotoa löytyä, mutta jonkinlainen tukeva tuoli tai vastaava on hyvä olla käden ulottuvilla tasapainoa helpottamaan. Tunnin jälkeen olo on takuulla ballerinamaisen ryhdikäs ja tuntee tehneensä hymyssä suin tehokkaan, mutta turvallisen treenin. Tunnista jää tallenne osallistujien käyttöön seuraavaan tuntiin saakka, joten voit tehdä treenin myös myöhemmin ja niin monta kertaa kuin haluat.