Syyskausi alkaa

Julkaistu 18.8.2021
Kirppanoiden syyskausi alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Samalla käynnistyy toimintamme 18. toimintavuosi! Sydämellisesti tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!

Syyskausi 2021

Syyskauden ensimmäiset ryhmämme alkavat elokuun lopussa, ja loput syyskuun ensimmäisellä viikolla. Aikataulusta löytyy tunteja niin odottaville, synnyttäneille, kuin lapsiperheille. Toivottavasti löydät tarjonnastamme sopivan ryhmän!

Ilmoittautuminen onnistuu sähköisesti: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

Aikataulut

- sivuilla
- PDF-muodossa

 

Syyskauden ryhmissä on tavanomaista pienemmät ryhmäkoot ja noudatamme toiminnassamme turvallisen harrastamisen käytänteitä. Lähetämme ohjeet kaikille syyskauden ryhmäläisille ennen kauden alkua. Mikäli ryhmä johon haluaisitte on jo täynnä, voitte hyvin ilmoittautua jonoon. Seuraamme tilannetta ja arvioimme sopivia ryhmäkokoja uudelleen kauden alun jälkeen.

Järjestämme Pilatesta ja Barrea 6-kerran kursseina. Voit osallistua halutessasi sekä I- että II-jaksolle tai vaan toiselle. II-jaksolle voi osallistua, vaikkei olisi käynyt tunneilla aikaisemmin. Pienessä ryhmässä (5-10 osallistujaa) ohjaaja voi antaa liikkeistä eri variaatioita ryhmäläisten mukaan.

Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!

Kirppanat_syksy_2021-4.png