Vielä ehdit mukaan harrastamaan!

Julkaistu 13.9.2019
Kauden kaksi ensimmäistä viikkoa on nyt takana! Vielä ehdit mukaan viikkotunneille (10 krt jäljellä), sekä lyhyemmille kursseille. Hinnat ovat aina jäljellä olevien kertojen mukaan. Pilates- ja Jooga-kurssien II jaksot alkavat lokakuun loppupuolella. Mukaan II jaksolle voi tulla, vaikkei olisi käynyt I jaksolla. Tervetuloa mukaan!

VIELÄ EHDITTE MUKAAN HARRASTAMAAN SYKSYN RYHMIIN!

Tilaa on seuraavissa ryhmissä:

BABYPILATES 0-7 kk (3 paikkaa vapaana)
BabyPilates on äidille suunnattu synnytyksen jälkeiseen palautumiseen keskittynyt tunti, vauvat huomioon ottaen. BabyPilates-kurssille voi osallistua pian synnytyksen jälkeen oman voinnin mukaan tai niin pian kuin lääkäri antaa siihen luvan. BabyPilateksessa tehdään tehokkaita ja turvallisia harjoitteita etenkin keskivartalon ja lantionpohjan lihaksille. Ohjaaja ohjaa tarvittaessa myös vaihtoehtoisia liikkeitä ja alkuasentoja. 
- ti klo 10:15-11:00, Käpylässä, os. Pellervontie 39, 65 € (4 krt)

BABYLATTARIT n. 3-7 kk (2 paikkaa vapaana)
Iloista ja helppoa tanssiliikuntaa sekä kehonhuoltoa aikuiselle vauvan kanssa. Tunneilla liikutaan rennosti mukaansatempaavien latinalaisten rytmien tahtiin, harjoitetaan keskivartalon (lantio-rintakehä) liikkuvuutta, koordinaatiota sekä tehdään helppoja, lyhyitä tansseja.
- to klo 13:00-13:45, Hakaniemessä, IdealFit: salissa (”torin alla”), 110 € (10 krt)

VAUVAJUMPPA alle 1 v.  (2 paikkaa vapaana)
Hauskaa ja tehokasta liikuntaa aikuiselle vauvan kanssa. Vauvajumpassa liikutaan pienten ehdoilla, tehden sekä sykkeen nostatusta että lihaskuntoliikkeitä ja venyttelyjä. 
- ma klo 10:45-11:30, Tapiolassa, DCA:n salissa, 110 € (10 krt)

TAAPEROTANSSI 1-2 v. (1 paikka vapaana)
Tanssileikkiin ja luovaan tanssiin perustuva lapsen ja aikuisen yhteinen tanssituokio. Ryhmässä liikutaan lasten ehdoilla, monipuolisesti erilaisten mielikuvien, lorujen, musiikin ja välineiden innoittamana.
- ma klo 17:30-18:15, Pitäjänmäessä, os. Arinatie 4 D, 128 € (10 krt)

TAAPEROJUMPPA 1-2 v. (2 paikkaa vapaana)
Lasten ja aikuisten vauhdikas jumppa, jossa harjoitetaan perusliikuntataitoja ja vietetään riemukkaita yhteisiä hetkiä. Tunneilla temppuillaan sekä leikitellään yhdessä ja samalla opitaan tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään perusliikunnan taitoja, ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta. Tunnin teemat koostuvat mm. temppuradoista, palloilusta ja musiikkiliikunnasta.
- ti klo 17:00-17:45, Pitäjänmäessä, os. Viinenkuja 6, 128 € (10 krt)

TENAVATANSSI 2-3 v. (2 paikkaa vapaana)
Leikinomaisen Tenavatanssin tavoitteita on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen, perusliikuntataitojen harjoittaminen ja tanssin peruselementteihin tutustuminen. Tanssimalla lapsi tutustuu omaan kehoonsa ja oppii käyttämään sitä. Tanssi kehittää paitsi kehonhallintaa, myös sosiaalisia taitoja, rytmitajua, mielikuvitusta ja tunneilmaisua. Lisäksi lapsi oppii havainnoimaan tilaa, jossa hän liikkuu.
- ma klo 18:15-19:00, Pitäjänmäessä, os. Arinatie 4 D, 128 € (10 krt)

TENAVATANSSI 1,5-3 v. (3 paikkaa vapaana)
Leikinomaisen Tenavatanssin tavoitteita on lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen, perusliikuntataitojen harjoittaminen ja tanssin peruselementteihin tutustuminen. Tanssimalla lapsi tutustuu omaan kehoonsa ja oppii käyttämään sitä. Tanssi kehittää paitsi kehonhallintaa, myös sosiaalisia taitoja, rytmitajua, mielikuvitusta ja tunneilmaisua. Lisäksi lapsi oppii havainnoimaan tilaa, jossa hän liikkuu.
- pe klo 10:00-10:45, Hakaniemessä, IdealFit: salissa (”torin alla”), 110 € (10 krt)

LASTENTANSSI 3-5 v. (4 paikkaa vapaana)
Lastentanssissa tutustutaan tanssin ja rytmien maailmaan leikkien ja luovan liikkeen avulla. Tunneilla tutustutaan omaan kehoon ja sen liikkuvuuteen, harjoitellaan perusliikuntataitoja tilaa, suuntia ja tasoja hahmottaen. Tavoite on liikkumisen ilo ja tanssimisen riemu, yhdessä tekeminen sekä itse oivaltaminen. 
- ma klo 17:00-17:30, Pitäjänmäessä, os. Arinatie 4 D, 90 € (10 krt)

TANSSI & AKRO 5-6 v. (3 paikkaa vapaana)
Tunneilla tustustutaan tanssin, rytmien ja liikuntatemppujen maailmaan leikkien ja luovan liikkeen avulla. Ryhmässäharjoitellaan perusliikuntataitoja tilaa, suuntia ja tasoja hahmottaen ja  tutustutaan omaan kehoon ja sen liikkuvuuteen. Tavoite on liikkumisen ilo ja tanssimisen riemu, yhdessä tekeminen sekä itse oivaltaminen. 
- ke klo 18:15-19:00, Käpylässä, os. Pellervontie 39, 107 € (10 krt)

ILMOITTAUTUMINEN

www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen

SEURAAVAT 6-KERRAN KURSSIT ALKAVAT LOKAKUUSSA

Lokakuussa alkavien BabyPilates, BabyBarre, MamaPilates, Mammajooga, Eroon erkaumasta ja synnyttäneiden Pilates-kurssien alkamis- ja loppumispäivät näet aikataulusta. Monessa II jaksolla alkavassa ryhmässä on vielä tilaa. Mukaan II jaksolle voi tulla, vaikkei olisi käynyt I jaksolla.