MamaPilates-ja synnyttäneiden Pilates-tunnit Kirppanoiden keskustan salissa sekä BabyPilates Kampissa ja Hakaniemessä. Lisäksi fysioterapiavastaanotto ja Pilateksen-yksilöohjaus keskustan toimipisteessä

IRINA

Olen fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja kahden pienen lapsen äiti. Fysioterapeuttina olen suuntautunut lasten ja äitien fysioterapiaan. Liikkuminen ja oman kehon kanssa työskentely on aina ollut lähellä sydäntäni ja osa arkeani. Harjoitus on muuttunut elämän varrella ja erityisesti äitiys on tuonut armollisuutta ja lempeyttä omaa kehoa ja harjoitusta kohtaan.

Pilates on erinomainen vaihtoehto raskausaikaan ja auttaa kehoa palautumaan synnytyksen jälkeen. Opettaessa painotan rauhoittumista, kehon avauksia, vahvistusta ja linjausta. Jokaisella on oma ainutlaatuinen keho, jota tulee kunnioittaa ja haastaa lempeästi. Tervetuloa tunneilleni!

Pilatesohjauksien lisäksi pidän fysioterapiavastaanottoa perjantaisin DoGood Klinikalla Helsingin keskustassa, samoissa tiloissa Kirppanoiden salin kanssa. (Itäinen Teatterikuja 5).

Olen työskennellyt fysioterapeuttina perusterveydenhuollossa vuodesta 2006. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan häiriöiden kuntouttamisesta, äitien fysioterapiasta ja pienten lasten fysioterapiasta. Yhdistelen työssäni erilaisia manuaalisia tekniikoita ja aktiivista harjoittelua. Terapian tavoitteena näen kehon kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden, jotta sinulla on hyvä olla ja liikkua kehosi kanssa. Ihmisenä olen rauhallinen ja positiivinen. Minulla on onni tehdä työtä, josta pidän ja teen sitä suurella sydämellä!
 
Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni - ajanvaraus +358404153024 / Irina Kivi
Hinta 80€ / 60 min

äitiysfysioterapia_helsinki.jpg