Sijaistaa Pilates-tunneilla

IRINA

Olen fysioterapeutti, pilatesohjaaja ja kahden pienen lapsen äiti. Fysioterapeuttina olen suuntautunut lasten ja äitien fysioterapiaan. Liikkuminen ja oman kehon kanssa työskentely on aina ollut lähellä sydäntäni ja osa arkeani. Harjoitus on muuttunut elämän varrella ja erityisesti äitiys on tuonut armollisuutta ja lempeyttä omaa kehoa ja harjoitusta kohtaan.

Pilates on erinomainen vaihtoehto raskausaikaan ja auttaa kehoa palautumaan synnytyksen jälkeen. Opettaessa painotan rauhoittumista, kehon avauksia, vahvistusta ja linjausta. Jokaisella on oma ainutlaatuinen keho, jota tulee kunnioittaa ja haastaa lempeästi. Tervetuloa tunneilleni!

Pilatesohjauksien lisäksi pidän fysioterapiavastaanottoa perjantaisin DoGood Klinikalla Helsingin keskustassa, samoissa tiloissa Kirppanoiden salin kanssa. (Itäinen Teatterikuja 5).

Olen työskennellyt fysioterapeuttina perusterveydenhuollossa vuodesta 2006. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus tuki- ja liikuntaelimistön toiminnan häiriöiden kuntouttamisesta, äitien fysioterapiasta ja pienten lasten fysioterapiasta. Yhdistelen työssäni erilaisia manuaalisia tekniikoita ja aktiivista harjoittelua. Terapian tavoitteena näen kehon kokonaisvaltaisen toiminnallisuuden, jotta sinulla on hyvä olla ja liikkua kehosi kanssa. Ihmisenä olen rauhallinen ja positiivinen. Minulla on onni tehdä työtä, josta pidän ja teen sitä suurella sydämellä!

Fysioterapiaan ja hierontaan voit varata ajan Helsingin keskustaan DoGoodklinikalle, Itäinen Teatterikuja 5 A.  Ajanvaraus

Fysioterapian kotikäynnille varaa aika soittamalla 040-4153024.

Fysioterapia 45 min - 70 €
Fysioterapia 60 min - 80 €
Fysioterapia kotikäyntinä 60 min - 85-95 € sijainnista riippuen
Raskaus/Äitiyshieronta 60 min - 70 €
Raskaus/Äitiyshieronta 90 min - 90 €

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

äitiysfysioterapia_helsinki.jpg