Maija

"Physical therapist at day, super mom at night".
Tällaista T-paitaa facebook minulle mainosti. Meinasi olla ostoklikkauksen paikka, niin osuva teksti oli.

Olen äitiysfysioterapeutti, raskaushieroja ja lantionpohjan fysioterapeutti, Suomen fysioterapeuttien yrittäjäjäsen sekä Pelvicus (Suomen lantionpohjan fysioterapeutit ry) jäsen. Tärkeimmät opettajani lienevät silti kolme pientä poikaani – tituleeraankin itseäni työssäkäyväksi kotiäidiksi. Poikani ovat syntyneet 2011, 2012 sekä 2015. Fysioterapeuttinen erikoistuminen saikin alkunsa hiekkalaatikon reunalla. Ihmisenä olen aidosti iloinen ja positiivinen, mutkaton ja helposti lähestyttävä. Työtäni teen suurella sydämellä ja intohimolla. Minulla on onni tehdä työtä jota todella rakastan.

Olen paininut itsekin ongelman kanssa nimeltä: diastasis recti abdonimi eli vatsalihasten erkauma, joten todella tiedän mistä puhun. Itse rakastan pilatesta ja joogaa, mutta myös kunnon kuntosalipusertamista. Haaveilen edelleen juoksemisen ilon löytämisestä sekä viherpeukalon kasvattamisesta. Molemmissa on vielä parantamisen varaa. :) Viimeisin ammatillinen ihastukseni on faskiamanipulaatio, johon olen kouluttautunut Steccon menetelmällä. Myös seksuaalineuvojan opinnot kutittelisivat. 

Missioni on levittää tietoutta, terveyttä ja hyvää oloa. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tunneilleni! 

Tavoitteena äitiysfysioterapiassa on auttaa äitiä löytämään itselleen sopivat tavat liikkua sekä auttaa äitejä palautumaan synnytyksestä. Erityisesti teen töitä suorien vatsalihasten erkauma-asiakkaiden kanssa ja painotan kehon kokonaisvaltaista toiminnallisuutta. Yhdistelen työssäni eri tekniikoita ja kehitän osaamistani kouluttautumalla jatkuvasti lisää. Paras työkaverini on ultraäänilaite, jota käytän tutkimisen ja harjoittelun apuvälineenä. Äitiysfysioterapian lisäksi teen myös raskausajan hierontoja.