Uudet 4-kerran Online-kurssit

Julkaistu 1.2.2021
Helmikuun alussa alkaa kaksi uutta Online-ryhmää: Pilates synnyttäneille ja MamaPilates-odottaville. Voit osallistua tunneille reaaliajassa tai myöhemmin viikon aikana tallenteen avulla.LEtätunneillemme voi osallistua kahdella tavalla:

- Zoomin kautta samaan aikaan ohjaajan ja muiden osallistujien kanssa, eli:

  • MamaPilates ti klo 17:00 - 17:45
  • Pilates synnyttäneille ti klo 18:00 - 18:45

- Tallenteen avulla myöhemmin, sinulle sopivana ajankohtana. Linkki aukeaa suoraan omaan selaimeesi. Tallenne on katsottavissa rajattomasti viikon ajan.

ONLINE KURSSIT HELMIKUU 

MamaPilates odottaville
- tiistaisin klo 17:00 - 17:45 + tallenne viikoksi
- 4 krt, 2.2. -  23.2.2020
- kurssimaksu 56 € (laskulla/liikuntaeduilla)
- ohjaajana Irina Kivi (ft & Pilates-ohjaaja)
- katso tunnin esittelyvideo

Pilates-harjoittelun avulla opit oikeaa kehonhallintaa ja harjoitat kestävyyttä ja koordinaatiokykyä. Harjoittelu vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia sekä lantionpohjaa ja auttaa säilyttämään hyvän ryhdin raskauden aikana. Tunnille voi osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa. Raskauden aikanen pilatesharjoittelu auttaa kehoa sopeutumaan raskauden ajan muutoksiin, valmistaa kehoa synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Ohjaaja antaa monista liikkeistä ja asennoista vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimmat. Tunnin alussa ja lopussa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Toiveita voi lähettää myös viestillä. 


Pilates synnyttäneille
- tiistaisin klo 18:00 - 18:45 + tallenne viikoksi
- 4 krt, 2.2. -  23.2.2020
- kurssimaksu 56 € (laskulla/liikuntaeduilla)
- ohjaajana Irina Kivi (ft & Pilates-ohjaaja)
- katso tunnin esittelyvideo

Synnytyksen jälkeen Pilates-harjoittelu auttaa kehoa palautumaan raskaudesta, parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa sekä lisää liikkuvuutta. Harjoitteet vahvistavat etenkin lantionpohjaa ja muita ryhtiä tukevia syviä lihaksia. Tunneilla tehdään myös kehoa huoltavia ja liikkuvuutta lisäävielä harjoituksia. Liikkeet ovat turvallisia synnyttäneille ja ohjaaja antaa useista liikkeistä myös vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Välineitä ei tarvita, jumppamatto tai muu pehmeä alusta riittää. Tunnista jää tallenne käyttöön viikon ajaksi, joten voit tehdä treenin myös myöhemmin ja niin monta kertaa kuin haluat.


Lisäksi järjestämme Online-tunteina Barrea odottaville & synnyttäneille ja Perheliikkari 1-3 v. lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Lisätitetoa löydät mm. täältä.

ZOOM-ALUSTA

Kirppanoiden Online-tunnit pidetään Zoomin kautta. Tarvitset osallistumiseen vain interneyhteydellä varustetun laitteen - älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin. Lähetämme ohjeet Zoomin käyttöön sekä linkin tunneille osallistumiseen etykäteen. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tunnille onnistuu täällä: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen Ohjelma luo automaattisesti laskun, joka lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli viestiä ei näy ilmoittautumisen jälkeen, kurkkaathan myös muista kansioista (roskaposti / tarjoukset). Välillä viestit saattavat suodattua suoraan sinne. 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan ilosta!