olympiastadion

Paavo Nurmen tie 1

Sali 5 sijaitsee ED-puolen neljännessä kerroksessa, tornia vastapäätä olevassa "kaarteessa". Sisään voi tulla hissillä tai rappuja. Alla olevista kuvista näet sisäänkäynnit. Sali on hissiltä tultaessa katsottuna käytävän päässä. Rappusia tullessa sali on vasemmalla, pukuhuoneet (naisille ja miehille omansa) oikealla. 

perheliikunta helsinki

perhejumppa töölö

olympiastadion perheille

Pukuhuoneiden lukkokaapit 3_nettiresoluutio.jpg

Pukuhuoneiden suihkut_nettiresoluutio.jpg

leikkipuisto tullinpuomi

Mannerheimintie 81 a

Autolla tuleville suosittelemme jättämään auton Lehtikuusentien varteen tai tien päädyssä olevalle parkkipaikalle. Lehtikuusentieltä pääsee leikkipuistoon metsätietä pitkin. 

Leikkipuiston WC-tilat ovat käytettävissä tuntien aikana. Tunnin aloitus ja lopetus tapahtuvat alla olevassa kuvassa näkyvällä hiekkakentällä. 

tullinpuomin leikkipuisto töölö.jpg

töölö perhejumppa.jpg

Yllä: Näkymä Lehtikuusentieltä. Puistoon pääsee kulkemalla kuvassa näkyvän suojatien yli ja metsätietä, kunnes puisto tulee näkyviin.

töölö taaperojumppa.jpg

Yllä: parkkitilaa löytyy myös Lehtikuusentien päästä. Myös kuvassa näkyvää polkua pitkin pääsee puistoon. Googlemaps tms. kartta voi olla hyvänä apuna ensimmäisellä kerralla. :)

Töölö_taaperojumppa.jpg

Tunnin alussa kokoonnutaan leikkipuiston edessä. WC löytyy kuvassa näkyvän valkoisen oven takaa. WC:n avaimen saa ohjaajalta.

Zacharias Topelius koulu

Stenbäckinkatu 14

Koulu sijaitsee hyvin liikenneyhteyksien varrella Töölössä. Autoille on parkkitilaa koulun pihalla. Lähelle tulevat useat bussit. 

Huom! Uusi sisäänkäynti syksystä 2017 alkaen

Uusi sisäänkäynti on talon takaa. Ovelle pääsee joko portista Topeliuskadun ja Stenbäckinkadun kulmasta (tällöin tullaan suoraan takaovelle) tai jos tulette pihaan Stenbäckinkadun kautta, pääsee ovelle kiertämällä talon vasenta reunaa talon taakse. Koulun tiloihin saa tulla aikaisintaan 15 min ennen oman vuoron alkua. Vaunut tulee jättää talon seinustalle, joten otathan tarvittaessa oman lukon & sadesuojan mukaan. 

Sisääntultaessa vastassa ovat pukuhuoneet. Ensimmäinen pukuhuone on miehille ja toinen naisille. Jumppasali löytyy pukuhuoneiden jälkeen toisesta kerroksesta. Toiveena on, ettei saliin tuotaisi muuta kuin arvotavarat (lompakko & kännykkä), jotta vaihto ryhmien välissä sujuisi jouhevasti ja lapsilla olisi salissa tilaa temmeltää. Henk.koht. tavarat voi viedä tunnin ajaksi salin ikkunalaudalle. WC:t sijaitsevat koulun puolella, eli kulku vessaan tapahtuu salin kautta. WC:t löytyvät kolmannesta kerroksesta. Mikäli tulee tarve mennä vessaan toisen tunnin ollessa menossa, voi salin poikki mennä hiljaa. 

Töölön ala-aste

Töölönkatu 41-45

Sisäänkäynti on koulun sisäpihan kautta. Ovi on katoksen alla oikealla, ennen koulun varsinaista sisäänkäyntiä. Ovi on lukossa, ohjaaja tulee avaamaan sen 15 min ennen ryhmän alkua. Pukuhuoneet ovat 1. kerroksessa, sali ja wc kerrosta ylempänä. 

Autoille on parkkitilaa kadun varressa, mutta myös koulun pihaan saa pysäköidä tuntien ajaksi.