olympiastadion

Paavo Nurmen tie 1

Kulku liikuntasaliin tapahtuu Olympiastadionin Vierailijakeskuksen kautta, tornin juurelta. Alla olevasta videosta näette, miten löydätte saliin (joko portaita tai hissillä). Aikaa vierailujakeskuksesta saliin siirtymiseen kannattaa varata noin 10 min.

olympiastadion vierailijakeskus.jpg

Sali 5 sijaitsee ED-puolen neljännessä kerroksessa, tornia vastapäätä olevassa "kaarteessa". Tulkaa siis sisään tornin juurella olevan Vierailijakeskuksen ovista ja kulkekaa aulassa vähän matkaa eteenpäin. Aulan oikeassa reunassa on muutama porras ja niiden yläpäässä ovet, joista pääsette katsomoiden "taustatilaan". Vaunut voi jättää joko Vierailijakeskuksen aulaan tai voitte nostaa vaunut nuo portaat ylös, ja ottaa vaunut mukaan salin läheisyyten, esim. hissin viereen. Alla olevasta kartasta näette, millainen matka Vierailijakeskuksesta on ED-puolelle. 
kartta olympiastadion.png
Kulje kaarretta ns. vastapäivään, kunnes näet oikealla puolella lipunmyyntipisteet (kts. alla oleva kuva ). Saliin pääsee joko portaita tai hissillä.

olympiastadion lipunmyynti.jpg

Portaat löytyvät vähän lipunmyyntipisteiden jälkeen, portaissa lukee E10 (kts. alla oleva kuva). Vaunut voi jättää esim. portaiden viereen. Nouse nämä portaat ylös 4. kerrokseen ja pääset liikuntasalin käytävälle. Sali 5 löytyy käytävän päästä vasemmalta. Pukuhuoneet ja WC:t löytyvät samalta käytävältä.​

olympiastadion rappuset.jpg

Jos tulette ylös  hissillä, löytyy hissin ovi E10 portaista vähän eteenpäin, katoksen alta. Hissin ovessa lukee salit 4 ja 5. Vaunut voi jättää esim. alla olevassa kuvassa näkyvän TV:n jälkeen olevalle seinustalle.  Tule hissillä ylös 4. kerrokseen. Sali on hissin ulostulosta katsottuna aivan käytävän toisessa päässä. Pukuhuoneet ja WC:t löytyvät samalta käytävältä.​

olympiastadion perheille

Pukuhuoneissa on lukittavat kaapit. Kaappeihin voi jättää ulkovaatteet myös ilman kaapin lukitusta (omalla vastuulla). Kaapeissa ei ole vielä ohjeita lukitukseen, mutta lukitus onnistuu kääntämällä lukitusnappuloiden alapuolella olevan kiekon nuppi osoittamaan ylöspän ja sitten näppäilemällä valitsemasi nelinumeroisen koodin. Kaapin avaus tapahtuu näppäilemällä tuo sama koodi kaapin oveen. Arvoesineet voi halutessaan ottaa myös mukaan saliin. 

Tunnin jälkeen voitte poistua 4. kerroksen käytävältä myös muista ovista (myös F-porras, G-portaan ja hissin lisäksi). Jos tulette alas hissillä, on katutaso kerros 1.

Poistuminen itse Stadionilta tapahtuu samaa reittiä​​ kuin tulitte, eli Viera​ilijakeskuksen kautta.​ Kunhan kerran olette oppineet reitin saliin, sujuu kulku jatkossa varmasti mukavasti. Eli ensimmäisellä kerralla kannattaa varata vähän enemmän aikaa ja nämä ohjeet mukaan. :)

perheliikunta helsinki
 

Pukuhuoneiden lukkokaapit 3_nettiresoluutio.jpg

leikkipuisto tullinpuomi

Mannerheimintie 81 a

Autolla tuleville suosittelemme jättämään auton Lehtikuusentien varteen tai tien päädyssä olevalle parkkipaikalle. Lehtikuusentieltä pääsee leikkipuistoon metsätietä pitkin. 

Leikkipuiston WC-tilat ovat käytettävissä tuntien aikana. Tunnin aloitus ja lopetus tapahtuvat alla olevassa kuvassa näkyvällä hiekkakentällä. 

tullinpuomin leikkipuisto töölö.jpg

töölö perhejumppa.jpg

Yllä: Näkymä Lehtikuusentieltä. Puistoon pääsee kulkemalla kuvassa näkyvän suojatien yli ja metsätietä, kunnes puisto tulee näkyviin.

töölö taaperojumppa.jpg

Yllä: parkkitilaa löytyy myös Lehtikuusentien päästä. Myös kuvassa näkyvää polkua pitkin pääsee puistoon. Googlemaps tms. kartta voi olla hyvänä apuna ensimmäisellä kerralla. :)

Töölö_taaperojumppa.jpg

Tunnin alussa kokoonnutaan leikkipuiston edessä. WC löytyy kuvassa näkyvän valkoisen oven takaa. WC:n avaimen saa ohjaajalta.

Zacharias Topelius koulu

Stenbäckinkatu 14

Koulu sijaitsee hyvin liikenneyhteyksien varrella Töölössä. Autoille on parkkitilaa koulun pihalla. Lähelle tulevat useat bussit. 

Huom! Uusi sisäänkäynti syksystä 2017 alkaen

Uusi sisäänkäynti on talon takaa. Ovelle pääsee joko portista Topeliuskadun ja Stenbäckinkadun kulmasta (tällöin tullaan suoraan takaovelle) tai jos tulette pihaan Stenbäckinkadun kautta, pääsee ovelle kiertämällä talon vasenta reunaa talon taakse. Koulun tiloihin saa tulla aikaisintaan 15 min ennen oman vuoron alkua. Vaunut tulee jättää talon seinustalle, joten otathan tarvittaessa oman lukon & sadesuojan mukaan. 

Sisääntultaessa vastassa ovat pukuhuoneet. Ensimmäinen pukuhuone on miehille ja toinen naisille. Jumppasali löytyy pukuhuoneiden jälkeen toisesta kerroksesta. Toiveena on, ettei saliin tuotaisi muuta kuin arvotavarat (lompakko & kännykkä), jotta vaihto ryhmien välissä sujuisi jouhevasti ja lapsilla olisi salissa tilaa temmeltää. Henk.koht. tavarat voi viedä tunnin ajaksi salin ikkunalaudalle. WC:t sijaitsevat koulun puolella, eli kulku vessaan tapahtuu salin kautta. WC:t löytyvät kolmannesta kerroksesta. Mikäli tulee tarve mennä vessaan toisen tunnin ollessa menossa, voi salin poikki mennä hiljaa. 

Töölön ala-aste

Töölönkatu 41-45

Sisäänkäynti on koulun sisäpihan kautta. Ovi on katoksen alla oikealla, ennen koulun varsinaista sisäänkäyntiä. Ovi on lukossa, ohjaaja tulee avaamaan sen 15 min ennen ryhmän alkua. Pukuhuoneet ovat 1. kerroksessa, sali ja wc kerrosta ylempänä. 

Autoille on parkkitilaa kadun varressa, mutta myös koulun pihaan saa pysäköidä tuntien ajaksi.