Kaipaatko liikunnan mukanaan tuomaa vastapainoa pikkulapsiarkeen, muttet ehkä tiedä miten aloittaa liikunta? Onko sinulla pidempi liikuntatauko ja kynnys palata liikuntaan on kasvanut? Tuntuuko, ettet halua tai uskalla osallistua jumppatunneille, koska lantionpohjan palautuminen on vielä kesken tai sinulla on tai epäilet olevan vatsalihasten erkaumaa?

Keho kuntoon -kurssilla keskitytään kokonaisvaltaisesti äidin hyvinvointiin kehonhuollon ja syvien keskivartalon ja lantionpohjan lihasten löytämisen ja vahvistamisen kautta. Tunneille voit tulla, kun olet saanut lääkärin jälkitarkastuksessa ja/tai fysioterapeuttisessa jälkitarkastuksessa luvan liikunnan aloittamiselle. Takarajaa osallistumiselle ei ole, eli missään nimessä ei haittaa, vaikka synnytyksestä olisi vierähtänyt jo pidempikin aika. Tunneilla ei hypitä, eikä tehdä liikkeitä, jotka ovat hankalia tai jopa vahingollisia lantionpohjalle tai mahdolliselle vatsalihasten erkaumalle. 

Keho kuntoon -kurssilla löydät lisää pituutta rankaasi ja enemmän tukea ryhtiin sekä mukavia kehoa huoltavia harjoitteita turvallisessa ympäristössä pienryhmässä, äitiysfysioterapeutin ohjaamana. Harjoitteita tehdään seisten ja matolla omaa kehonpainoa ja esimerkiksi isoja jumppapalloja käyttäen. Tunnit päätetään aina pysähtyen hetkeksi rentoutumaan, ihana pieni hetki omaa aikaa kiireisessä arjessa. 

Ajankohta: katso aikataulusta
Paikka: Keskusta, Kirppanoiden sali, Itäinen Teatterikuja 5 A 1 (Rautatientorin vieressä)
Ohjaaja: Sonja Toivola (äitiys- &lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja & International Ballet Barre Fitness Association -ohjaaja)
Ilmoittautuminen: www.kirppanat.fi/ilmoittautuminen