Arjen aikavarkaat -workshop lauantaina 29.11.2014 klo 10:00 - 12:30

Haluaisitko sinä olla äiti, jolla on aikaa kaikelle tärkeälle? Ota niskalenkki jatkuvasta kiireen tunnusta! Pysähdy hetkeksi omien ajatustesi parissa, hengähdä, rentoudu ja ole läsnä. Raivataan vuorokauteen lisätunti tarkastelemalla omia toimintatapoja, ajatuksia ja asettamalla asiat tärkeysjärjestykseen. Workshop sisältää myös rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia.

Hinta: 32 € (sis. tee- & mehutarjoilun)
Paikka: Kirppanoiden sali, Helsingin keskustassa (os. Itäinen Teatterikuja 5 A 1)

Mitä Life Coaching on?

Life Coaching on oivalluttavaa ryhmävalmennusta äideille, jotka haluavat voida hyvin ja nauttia arjesta ja äitiydestään. Valmennus on mukava ja helppo tapa selkiyttää ajatuksiaan ja se voi auttaa sinua ottamaan elämässäsi askeleen kohti jotain parempaa. Mikäli kaipaat muutosta johonkin elämäsi osa-alueeseen tai hyvinvointiisi ja sinulla on halua kokeilla valmennusta, olet lämpimästi tervetullut mukaan ryhmään!

Mitä kurssilla tehdään?

Valmennuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista psykologiaa. Sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja mielenkiintoisten harjoitusten avulla oivallat olennaisen. Vaikka valmennus tapahtuu ryhmässä, sinun ei tarvitse paljastaa itsestäsi mitään, mitä et halua. Kurssiin sisältyy myös rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia.

Ilmoittautuminen sähköisesti tai sähköpostilla info@kirppanat.fi


Aikaisemmat workshopit:

Viitoita tie unelmiisi -workshop perjantaina 31.10.2014 klo 17.30-19.30

Haluatko visioida tulevaa, unelmoida, innostua ja uskaltaa tehdä rohkeitakin valintoja? Unelmat viitoittavat arkisia valintojasi - usein tietämättäsi. On monta tapaa työstää toiveita ja unelmia, yksi niistä on aarrekartan tekeminen. Kun tiedät, mitä haluat ja tarvitset, voit kurottautua haaveitasi kohti ja tehdä niistä totta. Unelmien ja tavoitteiden tunnistamisen avulla voit kehittää henkisiä ja fyysisiä voimavarojasi. Workshop sisältää valmennuksen ja aarrekartan kokoamisen lisäksi rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia.

Äitiys ja tunteiden tuulimylly -workshop torstaina 13.11.2014 klo 18.15-20.15

Haluaisitko olla äiti, joka osaa ottaa rennosti ja jolla on hyvä olla itsensä kanssa? Haluatko oppia ohjaamaan ja käsittelemään tunteitasi paremmin? Workshopissa käydään läpi mm. tunteiden ilmaisun merkitystä, vaikeiden tunteiden käsittelemistä ja niistä vapautumista, onnellisten tunteiden luomista ja kiitollisuutta. Workshop sisältää valmennuksen lisäksi rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia.

Palautetta kurssilaisilta:

"Kurssi herätti ajatuksia. Tuli olo, että pystyy vaikuttamaan paljon omaan mielialaan ja ajankäyttöön ym. Kurssilla oli kiva tunnelma. Ihana sali! Kurssi ylitti kaikki odotukseni!"

"Suosittelen kurssia ihan kaikille, mutta erityisesti ehkä tunne-elämän tai fyysisen kunnon / painon kanssa kamppaileville. Ihanaa oli!"

"Kurssi oli "pakollinen" ajattelu-/rauhoittumistuokio itselle. Pakollinen siis positiivisessa mielessä."

"Kurssi oli hyvä pysähdyspaikka kiireisen lapsiperhearjen keskellä."

"Rentoutusharjoitukset olivat aivan ihania, ja oli yllättävää miten nopeasti pystyi rentoutumaan ja miten tuo ihana rentoutunut olo ja levollinen mieli säilyi myös arjessa."

"Minulla on kevyt tunne rinnassa ja paljon ajatuksia pyörii päässä. Kiitollisuudentunne ja iloisuus hallitsevat tänään tunteitani. Kiitos että sain osallistua!"