MamaPilates-tunnit Helsinki (keskusta)

Johanna A. 

 

Olen Johanna, kahden aktiivisen pojan äiti, tanssitaiteilija ja pilatesohjaaja. Olen käynyt pitkän pilates ohjaaja koulutuksen (SomaticPilates) tanssitaiteen maisterin tutkintoni lisäksi ja ohjannut pilatesta jo vuosien ajan.

Tutustuin pilatekseen ensin tanssijana, mutta saatuani ensimmäisen lapseni löysin pilateksen ja sen hyödyt uudella tavalla. Sen jälkeen kouluttauduinkin ohjaajaksi ja olen jatkanut kouluttautumista ja ohjaamista siitä asti. Yhdistän ohjauksessani erilaisia tekniikoita (mm. Spiraalistabilaatio ja Footbic) sekä tanssin koulutuksessa saamiani oppeja. Pidän siitä, että pilateksessa on aina uusia kerroksia, joita työstää ja kehittymisen mahdollisuudet ovat loputtomia. Pilates vaikuttaa monella tavalla ja moneen elämän osa-alueeseen. Se tuo vauhdikkaaseen elämääni tukea, rauhaa ja ryhtiä. 


Pilateksen hyödyt erityisesti raskauden ja pikkulapsiarjen aikana ovat mielestäni merkittävät. Pilateksen avulla keho ja mieli pysyvät tasapainossa ja on helpompi kohdata arjen haasteita. Tavoitteeni on, että pilatestunnin jälkeen osallistujilla on ryhdikkäämpi olemus, positiivinen ja rauhallinen mieli ja avoimempi kehon kieli. :)

 

Lämpimästi Tervetuloa tunneilleni!